Loading...

Voorspelling SC Dnipro-1 - AZ

8 september 15:00

Voetbal - Europa Conference League

SC Dnipro-1 SC Dnipro-1
-
AZ AZ

Onze wedtip

Meer dan 2.5 goals

Unibet 1.75 Bonus €50
Wedden

De wedtip: SC Dnipro-1 - AZ

SK Dnipro-1 is afgezien van de twee verloren Europa League kwalificatieduels tegen AEK Larnaca het seizoen redelijk goed begonnen. De club won in de Oekraïense competitie, die ondanks de oorlog de afgelopen maand hervat werd, de eerste wedstrijd met een klinkende 0-3 van Dinamo Kiev en won afgelopen zaterdag met 2-0 van Veres Rivne. De goede start is opmerkelijk want tegen AEK Larnaca was de club niet bij machte om iets terug te doen en ook in de laatste oefenwedstrijden tegen Aris Limassol (4-2) en Beitar Jerusalem (1-1) speelde ze niet erg overtuigend.

AZ Alkmaar is dit nieuwe seizoen met geweldige resultaten begonnen en heeft aanzienlijk meer wedstrijden in de benen dan de tegenstander in deze wedstrijd. Om zich te plaatsen voor deze groepsfase van de Conference League schakelde AZ in de eerdere ronden FK Tula City (1-0 en 0-4), Dundee United (1-0 en 7-0) en Gil Vicente (4-0 en 1-2) uit en in de competitie speelde de Alkmaarders al 5 speelronden. De ploeg van Pascal Jansen won van de 5 competitiewedstrijden 4 keer en speelde alleen tegen NEC gelijk. Door de 13 behaalde punten in de Eredivisie staat AZ samen met Feyenoord op de tweede plaats, onder koploper Ajax.

De highlights: SC Dnipro-1 - AZ

  • AZ is de afgelopen 7 wedstrijden ongeslagen
  • De wedstrijd wordt vanwege de oorlog in Oekraïne gespeeld in Košice, Slowakije
  • AZ-middenvelder Tijjani Reijnders scoorde 3 doelpunten in de 6 eerdere Europese wedstrijden
  • In de laatste 6 wedstrijden van AZ werden er gemiddeld 3 doelpunten per wedstrijd gescoord
  • SK Dnipro-1 kreeg in de laatste 2 competitiewedstrijden geen enkel doelpunt tegen en scoorde 5 maal

Onze voorspelling: SC Dnipro-1 - AZ

De twee clubs speelde in het verleden nog nooit eerder tegen elkaar. SK Dnipro-1 kwam de afgelopen weken verrassend goed uit de startblokken in de nationale competitie en zette meteen de toon door in de eerste wedstrijd met 0-3 te winnen van topclub Dinamo Kiev. AZ zal hierdoor gewaarschuwd zijn maar zal gezien het spel van de afgelopen maand de Oekraïense club moeten kunnen verslaan. Wij denken dat AZ deze wedstrijd ruim gaat winnen en gaan voor meer dan 2.5 doelpunten.

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.