Loading...

Voorspelling Senegal - Nederland

21 november 11:00

Voetbal - WK

Senegal Senegal
-
Nederland Nederland

Onze wedtip

Nederland winnaar

Unibet 1.53 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Senegal - Nederland

Oranje mag op speeldag 2 aan de bak komen tegen Afrikaans kampioen Senegal. De troepen van Louis Van Gaal verloren op een Wereldkampioenschap nog nooit van een Afrikaans land terwijl Senegal nog nooit verloor tegen een Europees land tijdens een groepsfase. Meteen dus een zeer interessante wedstrijd statistisch gezien. Oranje wist zijn kwalificatiegroep voor het WK te winnen en moest daarin op 10 wedstrijden slechts 1 nederlaag toestaan tegen Turkije (4-2). In zijn laatste 5 interlands -die telkens in het teken stonden van de UEFA Nations League- kon Nederland 13 op 15 boeken nadat het ging winnen in Wales (1-2), thuis gelijkspeelde tegen Polen (2-2) om vervolgens zowel Wales (3-2), Polen (0-2) en België (1-0) te kloppen.

Senegal wist zich te plaatsen voor het Wereldkampioenschap nadat het de groepsfase won  waarbij het 6 wedstrijden lang geen nederlaag opliep. In de laatste fase van kwalificatiecampagne moeten Afrikaanse landen nog een Play Off wedstrijd afwerken tegen een andere groepswinnaar. Voor de troepen van Aliou Cissé volgde een zeer moeilijke opdracht om daarin Egypte opzij te zetten. In de heenmatch verloor het nog met 1-0 om in de wedstrijd de situatie recht te trekken nadat het ook met 1-0 won, om het dan af te maken via strafschoppen. In zijn laatste 5 interlands boekte de Afrikaanse kampioen 7 op 15. In functie van de Afrikaanse Nations League verloor het thuis van Liberia (1-2), won het thuis van Guinea (1-0), verloor het bij Guinea na strafschoppen (2-1) in een finale fase. Vriendschappelijk won het van Bolivia (0-2) en speelde het gelijk bij Iran (1-1).

De highlights: Senegal - Nederland

  • Oranje boekt 13 op 15.
  • Nederland ongeslagen in 8 laatste openingsmatchen.
  • Laatste nederlaag in groepsfase voor Nederland in 1994.

Onze voorspelling: Senegal - Nederland

Nederland is een zeer succesvol team als het op de groepsfase van het WK aankomt. De laatste keer dat Oranje een groepswedstrijd verloor op dit toernooi was in 1994 toen het tegen België de boot in ging (1-0). Van zijn laatste 8 openingsmatchen op een WK won het er 6 en speelde het tweemaal gelijk. We zijn hoopvol voor de eerste wedstrijd!

Wil je meer informatie en andere voorspellingen, aarzel dan niet om de Senegal Nederland voorspelling te raadplegen bij onze collega's van Sportytrader.

1
Unibet
6.25
Senegal wint: €50 X 6.25 = 312.5€
Bonus €50
N
Unibet
3.7
Gelijk €50 X 3.7 = 185€
Bonus €50
2
Unibet
1.65
Nederland wint: €50 X 1.65 = 82.5€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.