Loading...

Voorspelling Servië - Zwitserland

2 december 14:00

Voetbal - WK

Servië Servië
-
Zwitserland Zwitserland

Onze wedtip

Zwitserland winnaar

Unibet 2.8 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Servië - Zwitserland

In groep G mogen Servië en Zwitserland de laatste groepswedstrijd aanvatten in Stadium 974 (genoemd naar de aantal gerecycleerde containers die verwerkt zijn in de bouwconstructie). Servië zit in een prange situatie waarin het moet winnen en moet hopen dat Kameroen dat niet doet van Brazilië, een soort van finale dus. De troepen van bondscoach Dragan Stojkovic boekten in hun laatste 5 interlands 9 op 15. Voor aanvang van het WK won het in functie van de UEFA Nations League van Zweden (4-1) en Noorwegen (0-2). Vlak voor het WK won het vriendschappelijk van Bahrein (4-1).

Met Zwitserland krijgt het een echt toernooiploeg voor de kiezen. De troepen van Murat Yakin zijn verliezend kwartfinalist van het EK 2020 en op de vorige WK’s in 2018 en 2014 wist het zich telkens te plaatsen voor de 1/16e finale. Op het vorige WK was Zweden (0-1) dan weer te sterk in Sint-Petersburg. De Zwitsers konden op speeldag 1 winnen van Kameroen (1-0) en kwamen op speeldag 2 dicht bij een punt tegen Brazilië (0-1). Uit zijn laatste 5 wedstrijden boekt het 9 op 15. Voor het WK won het in functie van de UEFA Nations League met 1-2 van Spanje en thuis met 2-1 van Tsjechië. Vlak voor aanvang van het WK verloor het vriendschappelijk van Ghana (2-0).

De highlights: Servië - Zwitserland

  • Zwitserland stootte op vorige 2 WK’s telkens door.
  • Servië laatste 4 deelnames WK’s uitgeschakeld in groepsfase.
  • Servië reeds 4 WK-wedstrijden zonder zege.

Onze voorspelling: Servië - Zwitserland

Servië is een land waarvan je telkens denkt dat die wel eens ver zouden kunnen geraken op een toernooi maar dan telkens toch wat onder de verwachtingen presteert. Ook op deze editie heeft het zichzelf moeilijk gemaakt en moet het nu winnen tegen een tegenstander die de vorige 2 WK’s er telkens in slaagde om zich te plaatsen voor de volgende ronde. Iets waarin Servië niet slaagde tijdens zijn laatste 4 deelnames aan een WK.

Wil je meer informatie en andere voorspellingen, aarzel dan niet om Servië - Zwitserland te raadplegen bij onze collega's van Sportytrader.

1
Unibet
2.5
Servië wint: €50 X 2.5 = 125€
Bonus €50
N
Unibet
3.35
Gelijk €50 X 3.35 = 167.5€
Bonus €50
2
Unibet
2.88
Zwitserland wint: €50 X 2.88 = 144€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.