Loading...

Voorspelling Sevilla - AS Roma

31 mei 15:00

Voetbal - Europa League

Sevilla Sevilla
-
AS Roma AS Roma

Onze wedtip

Sevilla winnaar

Unibet 2.75 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Sevilla - AS Roma

De Puskas Arena in Budapest mag zich opmaken voor het hosten voor de finale van de UEFA Europa League tussen FC Sevilla en AS Roma. Voor FC Sevilla wordt het de 7e finale van de UEFA Europa League, niemand doet beter. De Spanjaarden mocht de trofee sinds 2014 al vier keer de lucht in steken. In totaal won het de beker al 6 keer en is hiermee recordhouder. De troepen van José Luis Mendilibar stapten in in de 1/16e finale als afvaller uit de UEFA Champions League waarin het 3e werd in zijn groep met Manchester City, Borussia Dortmund en FC Kopenhagen. In die 1/16e finale wist het PSV Eindhoven uit te schakelen nadat het thuis 3-0 won en de nederlaag kon beperken in Eindhoven (2-0). In de 1/8e finale kon het zich voorbij Fenerbahçe loodsen via gelijkaardige wijze door eerst in eigen huis te winnen (2-0) en in Turkije met een nipte nederlaag de match af te ronden (1-0). In de kwartfinale wipte het dan weer Manchester United door eerst op Old Trafford gelijk te spelen (3-3) om het nadien op imposante wijze af te maken eigen huis (3-0). In de halve finale wipte het Juventus na een gelijkspel in Turijn (1-1) en een overwinning na verlengingen in de return (2-1). In de eigen competitie staat FC Sevilla op een teleurstellende 11e plaats. Het kan dus zijn seizoen alsnog redden.

Met AS Roma wacht de winnaar van de eerste editie van de UEFA Conference League vorig seizoen. De troepen van José Mourinho hadden het moeilijk in de groepsfase en eindigde alsnog 2e met 6 punten achterstand op Real Betis en 3 punten voorsprong op het Bulgaarse Ludogorets. In de 1/16e finale kon het het Oostenrijkse Salzburg uitschakelen nadat het een nederlaag (1-0) thuis wist ongedaan te maken (2-0). In de 1/8e finale wipte het Real Sociedad. Het won eerst thuis (2-0) om nadien gelijk te spelen in Spanje (0-0). In de kwartfinale was het te sterk voor Feyenoord Rotterdam. Het verloor de heenwedstrijd in Nederland (1-0) om nadien in Rome de klus te klaren na een 2-1 zege na reguliere speeltijd die in de verlengingen aangedikt werd tot 4-1. In de halve finale toonde het zich te sterk voor Bayer Leverkusen na een zege in eigen huis (1-0) en gelijkspel bij Leverkusen (0-0). In de eigen serie A staan de Romeinen met nog 1 speeldag te gaan op de 6e plaats die het nog kan verliezen aan Juventus.

De highlights: Sevilla - AS Roma

  • FC Sevilla expert in winnen van UEFA Europa League met 6 eindoverwinningen.
  • AS Roma 1 op 9 tegen FC Sevilla
  • FC Sevilla schakelde titelfavorieten Juventus en Manchester United uit

Onze voorspelling: Sevilla - AS Roma

De 7e finale voor FC Sevilla en het heeft met het parcours dat het erop heeft zitten waarbij het kleppers als Juventus en Manchester United wist uit te schakelen voldoende vertrouwen om ook AS Roma over de knie te leggen. Tegen AS Roma haalt het ook alvast 7 op 9 in de laatste 3 confrontaties. Onze voorspelling FC Sevilla-AS Roma: FC Sevilla wint.
1
Unibet
3.1
Sevilla wint: €50 X 3.1 = 155€
Bonus €50
N
Unibet
2.75
Gelijk €50 X 2.75 = 137.5€
Bonus €50
2
Unibet
2.85
AS Roma wint: €50 X 2.85 = 142.5€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.