Loading...

Voorspelling Sevilla - Barcelona

3 september 15:00

Voetbal - LaLiga

Sevilla Sevilla
-
Barcelona Barcelona

Onze wedtip

Barcelona winnaar

Unibet 1.83 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Sevilla - Barcelona

Sevilla FC had de afgelopen weken een behoorlijke valse start van het nieuwe seizoen. De club die het vorige seizoen nog op de 4e plaats eindigde in de Spaanse competitie heeft in de eerste 3 speelronden dit seizoen nog maar 1 punt behaald, door 1-1 gelijk te spelen tegen Real Vallodolid. De afgelopen jaren redelijk succesvolle trainer van Sevilla, Julen Lopetegui, zal er een flinke kluif aan krijgen om dit team weer te laten winnen de komende periode. Het speelschema geeft echter weinig lucht de komende week. Naast dit duel tegen FC Barcelona mag de ploeg het later deze week in de Champions League opnemen tegen Manchester City.

FC Barcelona beleefde met 7 punten uit de eerste 3 wedstrijden wel een redelijk goede start van het nieuwe seizoen maar was de afgelopen transferperiode vaak negatief in het nieuws. De club die de afgelopen jaren veel financiële problemen kende kocht voor meer dan 150 miljoen aan nieuwe spelers maar verwachtte van een aantal al onder contract staande spelers dat ze salaris in leverde. Spelmaker Frenkie de Jong weigerde dit echter en er werd door het bestuur een poging gedaan om de dure middenvelder te verkopen. De Nederlander weigerde echter te vertrekken en mede daardoor begon hij in de afgelopen 3 wedstrijden 2 maal op de bank.

De highlights: Sevilla - Barcelona

  • In alle eerdere ontmoetingen werden er gemiddeld 3.3 doelpunten per wedstrijd gescoord
  • Sevilla-trainer Julen Lopetegui won 1 van de 9 eerdere duels tegen FC Barcelona
  • FC Barcelona spits Robert Lewandowski scoorde in de eerste 3 speelronden 4 doelpunten
  • Sevilla FC kreeg in de laatste 3 competitiewedstrijden 5 doelpunten tegen
  • FC Barcelona scoorde in 4 van de laatste 5 wedstrijden minimaal 3 doelpunten

Onze voorspelling: Sevilla - Barcelona

De laatste keer dat de twee clubs het tegen elkaar opnamen was in april dit jaar in de competitie en eindigde in een 1-0 overwinning voor FC Barcelona. De laatste keer dat Sevilla won van FC Barcelona was in februari 2021 in de heenwedstrijd van de halve finale van de Copa del Rey. Alhoewel Sevilla deze heenwedstrijd met 2-0 won was het FC Barcelona die na een 3-0 overwinning in de returnwedstrijd doorging naar de finale. Sevilla presteert de laatste weken slecht en bij FC Barcelona lijkt er mede door de aanwinsten veel op zijn plaats te vallen. Wij gaan voor een overwinning voor FC Barcelona.

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.