Loading...

Voorspelling Sevilla - Juventus

18 mei 15:00

Voetbal - Europa League

Sevilla Sevilla
-
Juventus Juventus

Onze wedtip

FC Juventus Draw No Bet

Unibet 2.1 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Sevilla - Juventus

Dé expert in het winnen van de UEFA Europa League, FC Sevilla, mag zich opmaken om in het Ramon Sanchez-Pizjuan Stadion FC Juventus te ontvangen voor de return van de halve finale van de UEFA Europa League. De troepen van José Luis Mendilibar wisten in Turijn een goed resultaat te behalen door gelijk te gaan spelen (1-1). FC Sevilla wist in de kwartfinale Manchester United eruit te kegelen nadat het op Old Trafford gelijkspeelde (2-2) en in eigen huis ruim won (3-0). In de 1/8e finale was het te sterk voor het Turkse Fenerbaçe waarbij het thuis won (2-0) en in Istanbul nipt verloor (1-0). Als afvaller uit de UEFA Champions League moesten de Spanjaard reeds in de 1/16e finale aan de bak en daarin schakelde het PSV uit met winst thuis (3-0) en een verlies uit (2-0). In de eigen La Liga -waar het op een historisch lage 10e plek staat- wist het afgelopen weekend de volle buit te pakken bij Valladolid (0-3).

Met FC Juventus komt de nummer 2 uit de Italiaanse serie A op bezoek. De troepen van Allegri begonnen ook als afvaller uit de UEFA Champions League en moesten in de 1/16e finale aan de bak tegen Nantes. In eigen huis bleef het nog haperen op een gelijkspel (0-3) maar het kon nadien wel de klus klaren in Frankrijk (0-3). In de 1/8e finale kon het Freiburg opzij zetten na twee overwinningen (1-0 & 0-2). In de kwartfinale kon het het Portugese Sporting CP opzij zetten nadat het in Turijn won (1-0) en in Portugal gelijkspeelde (1-1). Afgelopen weekend kon het in de eigen competitie Cremonese opzij zetten (2-0). 

 

De highlights: Sevilla - Juventus

  • Sevilla won slechts 1 van 6 duels tegen Juventus
  • FC Juventus ongeslagen sinds het instapte in UEFA Europa League
  • FC Juventus 7 op 9 buitenshuis in UEFA Europa League

Onze voorspelling: Sevilla - Juventus

FC Sevilla heeft geen al te beste statistieken behaald tegen Juventus. Van de 6 confrontaties kon het maar eenmaal winnen. Bovendien speelt het tegen een geslepen tegenstander die nog ongeslagen is sinds het in deze UEFA Europa League deelneemt. Onze voorspelling FC Sevilla-FC Juventus: FC Juventus Draw No Bet.

 

1
Unibet
2.43
Sevilla wint: €50 X 2.43 = 121.5€
Bonus €50
N
Unibet
3.05
Gelijk €50 X 3.05 = 152.5€
Bonus €50
2
Unibet
3.35
Juventus wint: €50 X 3.35 = 167.5€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.