Loading...

Voorspelling Sevilla - Manchester United FC

20 april 15:00

Voetbal - Europa League

Sevilla Sevilla
-
Manchester United FC Manchester United FC

Onze wedtip

Manchester United Draw No Bet

Unibet 1.5 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Sevilla - Manchester United FC

=11ptFC Sevilla wist zich een goede uitgangspositie bij elkaar te voetballen in de heenwedstrijd van de kwartfinale van de UEFA Europa League. De troepen van José Luis Mendilibar konden zonder zelf doelpunten te maken een gelijkspel afdwingen want dat deed de verdediging van Man U voor hun, tot tweemaal toe viel er een own goal bij de thuisploeg (2-2). In de 1/8e finale wist FC Sevilla het Turkse Fenerbahçe uit te schakelen nadat het in Spanje won (2-0) en in Fenerbahçe nipt verloor (1-0). De Zuid-Spanjaarden moesten ook in de 1/16e finale aan de bak als afvaller uit de UEFA Champions League. Daarin kon het zich voorbij PSV loodsen nadat het in eigen huis won (3-0) en in Eindhoven verloor (2-0). In de eigen La Liga staat FC Sevilla op een historisch lage 13e plek. Afgelopen weekend wist het wel te gaan winnen bij Valencia (0-2) en is het nu 3 wedstrijden op rij ongeslagen in de Spaanse competitie.

=11ptManchester United heeft zichzelf dus in de voet geschoten en staat nu voor een iets moeilijkere opdracht dan had gemoeten. In de 1/8e finale wist het zich voorbij Real Betis te loodsen na twee zeges (4-0 & 0-1). In de 1/16e finale wist het zich als winnaar te kronen in de prestigieuze strijd met FC Barcelona nadat het in Barcelona gelijk speelde (2-2) en thuis kon winnen (2-1). Manchester United werd tweede in de groepsfase van de UEFA Europa League na Real Sociedad. In de Premier League wist Manchester United afgelopen weekend te winnen bij Nottingham (0-2) en na een 9 op 9 zijn 3e plaats wat te verstevigen in de competitie.

De highlights: Sevilla - Manchester United FC

  • Manchester United 10 Europese wedstrijden op rij ongeslagen
  • FC Sevilla is pas de 17e beste thuisploeg in Spanje
  • FC Sevilla verloor 2 van laatste 5 Europese duels

Onze voorspelling: Sevilla - Manchester United FC

Ten Hag is in Manchester om prijzen te pakken en de Europa league-trofee staat met stip bovenaan genoteerd, zeker nu de titelstrijd zich enkel nog tussen twee ploegen (Arsenal en Manchester City) zal afspelen in Engeland. Manchester United is reeds 10 Europese wedstrijden op rij ongeslagen en reist af naar een ploeg die 2 van zijn laatste 5 Europese wedstrijden verloor. Bovendien is Sevilla pas de 17e beste thuisploeg uit La Liga. Onze voorspelling FC Sevilla-Manchester United: Manchester United Draw No Bet.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.