Loading...

Voorspelling Sint Truiden - Union Sint-Gillis

23 juli 14:45

Voetbal - Jupiler Pro League

Sint Truiden Sint Truiden
-
Union Sint-Gillis Union Sint-Gillis

Onze wedtip

Union Sint-Gillis winnaar

Unibet 1.85 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Sint Truiden - Union Sint-Gillis

Met de openingsronde van de Belgische Pro League aanstaande mag Sint-Truidense VV zich opmaken voor een thuiswedstrijd tegen Royale Union Saint-Gilloise op 23 juli. Nadat Sint-Truidense VV vorig seizoen op doelsaldo de Europese kwalificatierondes misliep hoopt de ploeg dit seizoen hoger te eindigen dan 9e. De recente 0-2 nederlaag in de oefenwedstrijd tegen RFC Seraing was voor Sint-Truidense VV de eerste wedstrijd in 15 wedstrijden die het verloor. Echter, kende Sint-Truidense VV gedurende het vorige seizoen moeite wanneer het tegen de sterkere Belgische clubs speelt, waardoor het over het seizoen toch 40 tegendoelpunten moest incasseren. Daarentegen produceert de club een degelijke aanval, welke regelmatig wel een doelpunt mee weet te pikken.

Nadat het vorig seizoen de reguliere competitie als koploper kon beëindigen verspilde Royale Union Saint-Gilloise in de Championship Round de Pro League titel. Met 24 overwinningen uit 34 competitiewedstrijden was USG dominant gedurende het reguliere seizoen. Ondanks het teleurstellende einde van het seizoen produceert USG nog altijd een sterke aanval welke ook in haar laatste oefenwedstrijd tegen Feyenoord met 4-0 wist te winnen. Daarnaast bezit het elftal een solide verdediging welke ook in de Championship Round tegen de Belgische top lastig te kloppen was.

De highlights: Sint Truiden - Union Sint-Gillis

  • Sint-Truidense VV heeft aanvallend moeite wanneer het tegen de Pro League top speelt.
  • Sint-Truidense VV speelde gedurende haar ongeslagen reeks met name tegen clubs buiten de top 5.
  • Royale Union Saint-Gilloise is 5 wedstrijden op rij ongeslagen.
  • Royale Union Saint-Gilloise scoorde 78 keer in 34 competitiewedstrijden.
  • Royale Union Saint-Gilloise incasseerde 27 tegendoelpunten in 34 competitiewedstrijden.

Onze voorspelling: Sint Truiden - Union Sint-Gillis

Nadat de seizoenen van zowel Sint-Truidense VV en Royale Union Saint-Gilloise eindigde in teleurstelling hopen beide ploegen dit seizoen op een positieve voet te beginnen. Sint-Truidense VV eindigde haar seizoen met een ongeslagen reeks waarbij het toch net niet de playoffs wist te bereiken. Echter, kwam een groot deel van deze wedstrijden tegen clubs lager op de ranglijst waarbij het aanvallend sterk kon spelen. Daarentegen heeft USG aangetoond defensief sterk te kunnen zijn tegen de meeste clubs van de Pro League, terwijl het ook aanvallend de smaak weer te pakken heeft. Wij voorspellen dat Royale Union Saint-Gilloise wint.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.