Loading...

Voorspelling Sjachtar Donetsk - Royal Antwerp FC

28 november 12:45

Voetbal - Champions League

Sjachtar Donetsk Sjachtar Donetsk
-
Royal Antwerp FC Royal Antwerp FC

Onze wedtip

Sjachtar Donetsk winnaar

Unibet 1.85 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Sjachtar Donetsk - Royal Antwerp FC

De voorlaatste speeldag van de groepsfase van de UEFA Champions League staat op het programma en daarbij moet Belgisch kampioen FC Antwerp volop aan de bak wil het nog een kleine kans bewaren op Europese overwintering. De troepen van Mark van Bommel boekte tot nu toe geen enkel punt nadat het verloor tegen FC Barcelona (5-0), Shakhtar Donetsk (2-3), FC Porto thuis (1-4) en FC Porto uit (2-0). FC Antwerp staat momenteel 5e in de Belgische Jupiler Pro League en speelde afgelopen weekend gelijk bij Sint Truiden (1-1).

Shakhtar Donetsk moet ook volop aan de bak. De troepen van Marino Pusic staan 3e in de groep met 6 punten. Dat zijn er 3 minder dan FC Barcelona en FC Porto (beide 9 punten). Het boekte zijn 6 punten nadat het verloor van FC Porto (1-3), won van FC Antwerp (2-3), verloor van FC Barcelona (2-1) maar ook won van FC Barcelona (1-0). In de eigen competitie staat het pas 4e en speelde het afgelopen weekend gelijk thuis tegen Zhytomyr (0-0).

De highlights: Sjachtar Donetsk - Royal Antwerp FC

  • FC Antwerp 0 op 12
  • Shakhtar Donetsk won in FC Antwerp
  • Shakhtar kon topclub FC Barcelona kloppen op vorige speeldag
  • FC Antwerp won maar 1 van laatste 7 uitwedstrijden

Onze voorspelling: Sjachtar Donetsk - Royal Antwerp FC

Het is duidelijk een beetje zaak van decompressie bij FC Antwerp nadat het de dubbel pakte in België afgelopen seizoen. Het kon slechts 1 uitwedstrijd winnen van zijn laatste 7 en dat was dan nog op bezoek bij tweedeklasser SK Lierse in functie van de Beker van België. Het reist af naar een club die ze wist te kloppen op eigen grond. Onze voorspelling Shakhtar Donetsk-FC Antwerp: Shakhtar Donetsk wint.

 

1
Unibet
1.85
Sjachtar Donetsk wint: €50 X 1.85 = 92.5€
Bonus €50
N
Unibet
3.75
Gelijk €50 X 3.75 = 187.5€
Bonus €50
2
Unibet
4.1
Royal Antwerp FC wint: €50 X 4.1 = 205€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.