Loading...

Voorspelling Sjachtar Donetsk - Feyenoord

9 maart 15:00

Voetbal - Europa League

Sjachtar Donetsk Sjachtar Donetsk
-
Feyenoord Feyenoord

Onze wedtip

Shakhtar Donetsk Draw No Bet

Unibet 2.2 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Sjachtar Donetsk - Feyenoord

De 1/8e finale van de UEFA Europa League staan op het programma en daarin mag Shakhtar Donetsk de fiere Nederlandse leider Feyenoord Rotterdam ontvangen voor de heenwedstrijd. Het doet dat niet in eigen huis wegens de Russische invasie. Het handelt zijn Europese wedstrijden af in het Poolse Wojska Polskiego Stadion. Shakhtar Donetsk is afvaller uit de UEFA Champions League en moest in de 1/16e finales eerst nog voorbij het Franse Rennes. Het klopte de Fransen in ‘eigen huis’ (2-1), om nadien met dezelfde uitslag te verliezen in Frankrijk maar wel de strafschoppenreeks te winnen. In de Oekraïense  competitie staat Donetsk op een gedeelde eerste plaats met Dnipro-1. Het pakt 9 op 9 landelijk met wedstrijden tegen Vorskla Poltava (3-2), Minaj (1-4) en Metalist 1925 (0-7).

Feyenoord Rotterdam eindigde eerste in groep F van de UEFA Europa League en moest nog niet in actie komen in de 1/16e finale. De troepen van Arne Slot pakten in hun laatste 3 wedstrijden in de groepsfase 4 op 9 waarbij het gelijkspeelde op eigen bodem tegen Midtjylland (2-2), verloor bij Sturm Graz (1-0) en won van Lazio Rome (1-0). In de eigen Eredivisie pakt het 9 op 9 na zeges tegen AZ Alkmaar (2-1), Fortuna Sittard (2-4) en Groningen (1-0). Het telt op dit moment 3 punten voorsprong op eerste achtervolger Ajax.

De highlights: Sjachtar Donetsk - Feyenoord

  • Donetsk beste thuisploeg van Oekraïense competitie
  • Donetsk won vorige twee confrontaties met Feyenoord
  • Feyenoord 1 op 9 op verplaatsing in Europa

Onze voorspelling: Sjachtar Donetsk - Feyenoord

Feyenoord mag dan wel subliem presteren in de Eredivisie in de Europa League kon het evengoed uitgeschakeld zijn met 4 ploegen die allen op 8 punten eindigden. Vooral de uitprestaties waren vaak een teleurstelling met slechts 1 gepuurd punt op 3 uitwedstrijden. Wij verwachten een zeer moeilijke opdracht op bezoek bij de beste thuisploeg uit de Oekraïense competitie. Onze voorspelling: Shakhtar Donetsk-Feyenoord: Shakhtar Donetsk Draw No Bet.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.