Loading...

Voorspelling Sjachtar Donetsk - Leipzig

2 november 13:45

Voetbal - Champions League

Sjachtar Donetsk Sjachtar Donetsk
-
Leipzig Leipzig

Onze wedtip

Leipzig winnaar

Unibet 1.67 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Sjachtar Donetsk - Leipzig

In Groep F wacht er ons op de laatste speeldag van de groepsfase nog een spannend duel tussen Shakhtar Donetsk en Red Bull Leipzig. Shakhtar Donetsk lijkt ondanks dat het zijn duels op neutraal terrein (Polen) moet afhandelen toch behoorlijk zijn streng te trekken. Het staat momenteel op de 3e plaats met 6 punten en heeft alles nog in eigen handel met oog op kwalificatie op de volgende ronde. Nummer 2 Leipzig heeft namelijk 3 punten meer maar verloor in eigen huis wel van Shakhtar Donetsk met 1-4 waardoor de Oekraïners dus zouden doorstoten met een beter onderling resultaat. De zege in Duitsland gebeurde op de eerste speeldag, erna volgde thuis een gelijkspel tegen Celtic (1-1) gevolgd door een nipte nederlaag bij Real Madrid (2-1). Daarna volgde een gelijkspel thuis tegen Real (1-1) en een nieuw gelijkspel uit bij Celtic (1-1). Shakhtar is reeds zeker van een ticket voor de UEFA Europa League omdat Celtic slechts 2 punten telt. Leipzig kon zijn 9 punten graaien in zijn laatste 3 duels. De eerste twee verloor het: zoals gezegd eerst thuis tegen Shakhtar en nadien op bezoek bij Real Madrid (2-0). De 9 op 9 werd geboekt tegen Celtic (3-1), Celtic uit (0-2) en thuis tegen Real Madrid (3-2).

De highlights: Sjachtar Donetsk - Leipzig

  • Shakhtar Donetsk verloor nog niet op ‘eigen bodem’.
  • Donetsk wist heenwedstrijd met 1-4 te winnen.
  • Shakhtar verloor in eigen competitie nog geen enkel duel.

Onze voorspelling: Sjachtar Donetsk - Leipzig

Het wordt een duel tussen twee teams die in goede vorm verkeren. Shakhtar Donetsk verloor nog geen enkel thuisduel in de UEFA Champions League en in de eigen competitie verloor het nog geen enkel duel. Leipzig doet het onder nieuwe trainer Marco Rose een pak beter en sinds hij op 8 september overnam van Tedesco verloor het nog maar een keer op 11 duels. Toch geven we de Oekraïners het voordeel van de twijfel.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.