Loading...

Voorspelling SK Sturm Graz - Feyenoord

27 oktober 15:00

Voetbal - Europa League

SK Sturm Graz SK Sturm Graz
-
Feyenoord Feyenoord

Onze wedtip

SK Sturm Graz winnaar

Unibet 3.6 Bonus €50
Wedden

De wedtip: SK Sturm Graz - Feyenoord

Op speeldag 5 in de UEFA Europa League staat in groep F het duel tussen Sturm Graz en Feyenoord op het programma. Zeer uitzonderlijk in deze groep is dat alle 4 ploegen 5 punten tellen, alles is dus nog mogelijk met nog 2 speeldagen te gaan. Feyenoord staat met het beste doelsaldo bovenaan. Het begon deze groep nochtans met een nederlaag bij Lazio Roma (4-2). Daarna volgde een winst tegen Sturm Graz (6-0) en twee opeenvolgende gelijke spelen tegen Midtjylland (2-2 uit en 2-2 thuis). Sturm Graz dat een negatief doelsaldo telt (3-8) begon met een zege tegen Midtjylland (1-0) gevolgd door een nederlaag bij Feyenoord (6-0). Nadien volgde twee gelijke spelen tegen Lazio (0-0 thuis en 2-2 uit).

De highlights: SK Sturm Graz - Feyenoord

  • Sturm Graz beste thuisploeg in Oostenrijk.
  • Sturm Graz meest scorende thuisploeg in Oostenrijk.
  • Sturm Graz verloor thuis nog niet Europees.

Onze voorspelling: SK Sturm Graz - Feyenoord

Sturm Graz is een afvallige uit de UEFA Champions League waarin het het moest afleggen tegen Dynamo Kiev. Ook tegen de Oekraïners wist het zijn thuiswedstrijd te winnen maar moest het door de nederlaag in de heenwedstrijd wel afleggen na verlengingen. Ondanks de 6-0 pandoering dat het kreeg in Rotterdam achten we dit duel als een verraderlijke uitdaging voor Slot’s troepen.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.