Loading...

Voorspelling SL Benfica - Ajax

23 februari 15:00

Voetbal - Champions League

SL Benfica SL Benfica
-
Ajax Ajax

Onze wedtip

Ajax winnaar

Unibet 1.8 Bonus €50
Wedden

De wedtip: SL Benfica - Ajax

Voor de vierde editie op een rij dat Erik Ten Hag met zijn Ajax deelneemt aan de Champions League mag het het opnemen tegen het Portugese SL Benfica voor de 1/16e finale. Voor de heenwedstrijd reist het eerst af naar Estadio da Luz waar Benfica in zijn laatste 5 wedstrijden in functie van de Champions League enkel puntenverlies moest toestaan tegen Bayern München dat tijdens de groepsfase met 0-4 kwam winnen. Barcelona (3-0) en Dinamo Kiev (2-0) werden eenvoudig opzij gezet en tijdens de kwalificaties wist het PSV Eindhoven (2-1) en Spartak Moskou (2-0) te verslaan.

Ajax heeft alvast de nodige schrik ingeboezemd bij Benfica door in de groepsfase stadsgenoot SC Sporting tweemaal van het kastje naar de muur te spelen. In Lissabon werd het 1-5 en in Amsterdam kon het met 4-2 de maat nemen. De halve finalist van 2018/19 wist bovendien met 18 op 18 zijn groep te winnen op spectaculaire wijze. Ook Dortmund (4-0 & 1-3) werd tweemaal geklopt net zoals Besiktas (2-0 & 1-2). De laatste twee edities wist Ajax niet voorbij de groepsfase te geraken maar met de recente vorm zowel in de competitie als Europees doet ze weer tot een outsider behoren om de trofee te pakken.

De highlights: SL Benfica - Ajax

  • Ajax in bloedvorm Europees en Nationaal.
  • Benfica verloor enkel tegen Bayern thuis.
  • In Liga Portugal pakte Benfica slechts 4 op 9 thuis

Onze voorspelling: SL Benfica - Ajax

Terwijl Ajax in de eigen competitie alles op zijn pad opeet als een klaar hapje liet SL Benfica afgelopen weekend tegen laagvlieger Boavista (2-2) opnieuw een steekje vallen en blijft het bengelen op de 3e plek. Bij Ajax voelen we terug het type onoverwinnelijkheid als 3 edities geleden, mede omdat de uit Afrika Cup teruggekeerde Sebastien Haller een waanzinnig hoog niveau bereikt en tegenwoordig elke defensie schrik aanjaagt. Haller is op dit moment ook Europees topscorer met reeds 10 stuks achter zijn naam.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.