Loading...

Voorspelling SL Benfica - Club Brugge

7 maart 15:00

Voetbal - Champions League

SL Benfica SL Benfica
-
Club Brugge Club Brugge

Onze wedtip

Benfica wint met 3 doelpunten verschil

Unibet 3.9 Bonus €50
Wedden

De wedtip: SL Benfica - Club Brugge

De leider uit de Portugese competitie, Benfica, mag de terugwedstrijd van de 1/8e finale in de UEFA Champions League afwerking in het eigen Estadio da Luz tegen Club Brugge. Op papier een hapklare brok… In de heenwedstrijd werd rap duidelijk dat er groot niveauverschil is tussen beide teams. Zonder het gaspedaal echt in te duwen wisten de troepen van Roger Schmidt comfortabel te gaan winnen op het veld van Club Brugge (0-2). In de groepsfase kon Benfica groep H winnen en liet zo Paris Saint-Germain en Juventus achter zich. Het haalt in zijn laatste 5 Europese wedstrijden 11 op 15. Er was de gewonnen wedstrijd in Brugge, het speelde thuis gelijk tegen PSG (1-1) en haalde hetzelfde resultaat in Parijs (1-1). Daarna volgden op het eind van de groepsfase zeges tegen Juventus (4-3) en Maccabi Haifa (1-6). In de Portugese competitie staat het aan de leiding en heeft het een buffer van 8 punten op eerste achtervolger FC Porto. Afgelopen weekend won het thuis van Famalicao.

Het treft met Club Brugge een tegenstander die in crisis verkeert. De trainerswissel tussen Carl Hoefkens (die Club Brugge door de groepsfase van de Champions League wist te loodsen) en Scott Parker is uitgedraaid op een absolute flop. In de groepsfase eindigde het 2e na FC Porto en voor Bayer Leverkusen en Atlético Madrid. De groepsfase werd nog onder Carl Hoefkens afgewerkt. Uit zijn laatste 5 Europese wedstrijden boekte het 5 op 15. Het won daarbij thuis van Atletico Madrid (2-0), speelde gelijk bij Atletico Madrid (0-0), verloor thuis van FC Porto (0-4) en speelde zijn laatste groepswedstrijd gelijk bij Bayer Leverkusen (0-0). Het staat op een 4e plaats in de eigen competitie en verloor afgelopen weekend zwaar bij degradatieploeg KV Oostende (3-0).

De highlights: SL Benfica - Club Brugge

  • Club Brugge won 2 van 11 wedstrijden onder Parker
  • Club Brugge 12 op 33 onder Scott Parker
  • Benfica verloor geen enkele wedstrijd op kampioenenbal

Onze voorspelling: SL Benfica - Club Brugge

Met een zware nederlaag bij KV Oostende (3-0) op de maag afreizen naar een van de sterkste ploegen in Europa van het moment… er zijn leukere vooruitzichten. Onder Scott Parker won Club Brugge nog maar twee (competitie)wedstrijden en het lijkt enkel nog een kwestie van tijd voor de samenwerking wordt stopgezet. Onze voorspelling Benfica-Club Brugge: Benfica wint met 3 doelpunten verschil.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.