Loading...

Voorspelling SL Benfica - Inter Milan

11 april 15:00

Voetbal - Champions League

SL Benfica SL Benfica
-
Inter Milan Inter Milan

Onze wedtip

SL Benfica winnaar

Circus 2.23 Bonus €250
Wedden

De wedtip: SL Benfica - Inter Milan

Het Benfica van Roger Schmidt mag voor het tweede seizoen op rij de kwartfinale van de UEFA Champions League spelen. Vorig seizoen was FC Liverpool te sterk. Nu neemt het het op tegen het Italiaanse Inter Milaan. Benfica kon in de 1/8e finale zich heel gemakkelijk voorbij Club Brugge loodsen nadat het in België won (0-2) en ook in eigen huis (5-1). In de groepsfase werd het groepswinnaar met 14 op 18 en geen enkele verloren wedstrijd. In de eigen Portugese competitie staat het momenteel op de 1e plek met 6 punten voorsprong op rivaal FC Porto tegen wie het wel verloor afgelopen weekend (0-1).

Het Inter Milaan van Inzaghi ging er vorig seizoen in de 1/8e finale tegen datzelfde FC Liverpool. Het doet het dit seizoen dus al beter met de kwartfinale. De Italianen waren in de 1/8e finale op deze editie te sterk voor FC Porto waartegen het eerst thuis won (1-0) en nadien Porto in Portugal in bedwang kon houden (0-0). In de groepsfase eindigde Inter 2e na Bayern München met 10 op 18 waarbij het tweemaal van de Duitsers verloor. In de serie A staat het momenteel 5e en zit het in een felle strijd verwikkeld om een Champions League ticket. Afgelopen weekend bleef het haperen bij Salernitana (1-1).

De highlights: SL Benfica - Inter Milan

  • Inter kon al 4 wedstrijden op rij in Italië niet meer winnen
  • Benfica ongeslagen in de UEFA Champions League
  • Inter won maar 1 van 4 uitwedstrijd in deze Champions League

Onze voorspelling: SL Benfica - Inter Milan

Inter Milaan zit een beetje in de hoek waar de klappen vallen. Door een slechte reeks waarbij het 1 op 12 boekt in de Serie A is het daar teruggezakt tot de 5e plek. Naast het gelijkspel bij Salernitana verloor het Fiorentina (0-1), Juventus (0-1) en laagvlieger Spezia (2-1). Geen optimale omstandigheden om naar Benfica te trekken dat in deze UEFA Champions League nog ongeslagen is. Onze voorspelling Benfica-Inter Milaan: Benfica wint.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.