Loading...

Voorspelling Slavia Praag - Feyenoord

14 april 15:00

Voetbal - Europa Conference League

Slavia Praag Slavia Praag
-
Feyenoord Feyenoord

Onze wedtip

Slavia Praag winnaar

Toto 2.8 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Slavia Praag - Feyenoord

Voor de terugronde van de kwartfinale van de UEFA Conference League mag Slavia Praag zich opmaken om thuis Feyenoord Rotterdam te ontvangen. De heenwedstrijd in Rotterdam was er alleszins een spectaculaire waarbij het een 3-3 gelijkspel werd door een treffer van Slavia-middenvelder Ibrahim Traoré in de 95e minuut. Beide ploegen kwamen elkaar reeds tegen in de groepsfase waarbij Feyenoord het thuis haalde met 2-1 en het in Praag 2-2 gelijk werd. Slavia Praag heeft er een goede generale repetitie opzitten in eigen land nadat het FK Pardubice versloeg met 4-0 in de eigen Eden Arena. In de 1/8e finale wisten de Tsjechen het Oostenrijkse Lask Linz uit te schakelen nadat het thuis met 4-1 won en in Linz met 4-3 verloor. In de 1/16e finale was het te sterk voor het Turkse Fenerbahçe waarbij het in Istanbul 2-3 werd en in Praag 3-2.

Als groepswinnaar van zijn groep in de UEFA Conference League moest Feyenoord niet aan de bak in de 1/16e finale. In de 1/8e finale was het tweemaal te sterk voor het Servische Partizan Belgrado. Het ging in Servië met 2-5 gaan winnen en in Rotterdam werd het 3-1 in de Kuip. In de eigen Eredivisie wist Feyenoord afgelopen weekend met 1-4 te gaan winnen op het veld van Heracles Almelo. 

De highlights: Slavia Praag - Feyenoord

  • Feyenoord 12 op 21 uit.
  • Slavia Praag verloor nog niet thuis in Conference League.
  • Slavia scoort in 4 op 5 thuismatchen minstens tweemaal.
  • Feyenoord moeite met uitwedstrijden met veel inzet.
  • Slavia Praag beste thuisploeg in eigen land.

Onze voorspelling: Slavia Praag - Feyenoord

Slavia Praag is in de eigen competitie leider en presteert ook het beste op eigen grond met nog maar 1 thuisverlies dit seizoen in de Tsjechische hoogste divisie. Ook in de Conference League is Slavia thuis nog ongeslagen. Bij Feyenoord zien we dat ze in 2022 zowel op Ajax en AZ Alkmaar telkens de boot ingingen wat ons doet vermoeden dat ze moeite hebben om dergelijke wedstrijden moeilijk tot een goed einde weten te brengen.

 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.