Loading...

Voorspelling Spanje - Costa Rica

23 november 11:00

Voetbal - WK

Spanje Spanje
-
Costa Rica Costa Rica

Onze wedtip

Spanje winnaar

Toto 1.16 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Spanje - Costa Rica

Aanstaande woensdag mag Luis Enrique en zijn Spanje het in het Al Thumama Stadium opnemen tegen het Costa Rica van de Colombiaanse bondscoach Luis Fernando Suárez. Spanje is de Wereldkampioen van 2010 waar enkel nog Sergio Busquets van overblijft in de huidige selectie. De routinier op het middenveld wordt nu omringt door talenten als Pedri en Gavi van FC Barcelona. Spanje kon de kwalificatie voor dit WK afdwingen door zijn kwalificatiegroep te winnen met landen als Zweden en Griekenland. Het boekte in die groep 19 op 24 en moest enkel een nederlaag toestaan bij Zweden (2-1). Uit zijn laatste 5 wedstrijden boekt het 12 op 15 waarbij het in functie van de UEFA Nations League won van Zwitserland (0-1), Tsjechië (2-0), thuis verloor van Zwitserland(1-2) en won van Portugal (0-1). Vriendschappelijk won het vorige week nog van Jordan (1-3).

Met Costa Rica wacht een tegenstander die er voor de 3e keer op rij bij is en aan zijn 5e WK begint. Costa Rica verbaasde de wereld door in 2014 de kwartfinale te bereiken waarin het na strafschoppen werd uitgeschakeld door Nederland. Costa Rica kon zich plaatsen nadat het de barrages won van Nieuw Zeeland (1-0). In zijn kwalificatiegroep eindigde het 4e met landen als Canada, de USA en Mexico voor zich. In zijn laatste 5 wedstrijden boekt Costa Rica 13 op 15. Na de gewonnen barrages tegen Nieuw Zeeland speelde het vriendschappelijk gelijk bij Zuid Korea (2-2), won het bij Oezbekistan (1-2) en won het tegen Nigeria (2-0).

De highlights: Spanje - Costa Rica

  • Spanje 6 op 6.
  • Spanje al 5 WK wedstrijden ongeslagen na reguliere speeltijd.
  • Costa Rica kon al 6 wedstrijden na reguliere speeltijd op WK niet winnen.

Onze voorspelling: Spanje - Costa Rica

Op het vorige WK in 2018 was Costa Rica weinig succesvol met maar 1 punt op 9. Als we verlengingen en strafschoppen niet meerekenen kon het zelfs zijn laatste 6 wedstrijden na de reguliere speeltijd niet winnen op een Wereldkampioenschap dit terwijl Spanje al 5 WK wedstrijden op rij ongeslagen is. Beide landen trekken met een 6 op 6 richting dit duel. Wij schatten de kansen van Spanje toch hoog in dat het toernooi goed wil inzetten.

Wil je meer informatie en andere voorspellingen, aarzel dan niet om de Spanje - Costa Rica voorspelling te raadplegen bij onze collega's van Sportytrader.

1
Toto
1.16
Spanje wint: €50 X 1.16 = 58€
Bonus €50
N
Toto
7.8
Gelijk €50 X 7.8 = 390€
Bonus €50
2
Toto
21.5
Costa Rica wint: €50 X 21.5 = 1075€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.