Loading...

Voorspelling Spanje - Duitsland

27 november 14:00

Voetbal - WK

Spanje Spanje
-
Duitsland Duitsland

Onze wedtip

Spanje winnaar

Unibet 2.35 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Spanje - Duitsland

In groep E staat de topper van speeldag 2 van het WK 2022 in Qatar op het programma. Het Duitsland van Hansi Flick neemt het daarin op tegen het Spanje van Luis Enrique. Duitsland begon dramatisch aan het WK door te verliezen tegen Japan (1-2) en schoot op die manier in eigen voet want nu moet het op speeldag 2 reeds presteren tegen Spanje. Bij verlies en een punt van Japan tegen Costa Rica is het game over voor de Mannschaft. Het vorige WK in Rusland was reeds al een teleurstelling waar het er ook al uitging in de groepsfase voor de eerste keer in zijn geschiedenis. Uit zijn laatste 5 WK wedstrijden boekt Duitsland dan ook maar 4 op 15. Op het vorige WK verloor het in zijn groepsfase van Zuid-Korea (2-0) en Mexico (0-1). Tegen Zweden won het (2-1). De wedstrijd daarvoor was natuurlijk de finale van het WK in Brazilië waarin het na reguliere speeltijd gelijkstond met Argentinië (0-0) om het nadien in de verlengingen af te maken via Mario Götze.

Met Spanje wacht er een ploeg die het WK inzette als een wervelwind. Het toonde geen genade met het heel zwakke Costa Rica en boekte een monsterlijke 7-0 zege. De klus was reeds geklaard in een half uur want toen stond het al 3-0. In zijn laatste 5 wedstrijden boeken de Spanjaarden 9 op 15. Op het WK 2018 in Rusland speelde het tegen Rusland 1-1 gelijk in de 1/16e finale om het nadien te moeten afleggen tegen de Russen. In de groepsfase vooraf speelde het gelijk tegen Marokko (2-2), won het van Iran (1-0) en speelde het gelijk tegen Portugal (3-3).

De highlights: Spanje - Duitsland

  • Spanje al 6 wedstrijden ongeslagen op WK na 90 minuten.
  • Duitsland kon vorige 3 duels niet winnen tegen Spanje.
  • Spanje scoort 14 keer in laatste 5 wedstrijden.

Onze voorspelling: Spanje - Duitsland

In tegenstelling tot Duitsland kan Spanje wel terugkijken op een behoorlijke statistiek op basis van de meest recent gespeelde wedstrijden op een WK. Het is gebaseerd op de reguliere speeltijden al 6 wedstrijden ongeslagen. Ook onderling tegen Duitsland wist het de vorige 3 keer niet te verliezen met als hoogtepunt de vorige confrontatie waarbij Spanje de Duitsers vernederde in de UEFA Nations League waar het 6-0 werd in 2020.

Wil je meer informatie en andere voorspellingen, aarzel dan niet om Spanje - Duitsland te raadplegen bij onze collega's van Sportytrader.

1
Unibet
2.5
Spanje wint: €50 X 2.5 = 125€
Bonus €50
N
Unibet
3.35
Gelijk €50 X 3.35 = 167.5€
Bonus €50
2
Unibet
2.88
Duitsland wint: €50 X 2.88 = 144€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.