Loading...

Voorspelling Spanje - Portugal

2 juni 14:45

Voetbal - Nations League

Spanje Spanje
-
Portugal Portugal

Onze wedtip

Spanje winnaar

Unibet 2.2 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Spanje - Portugal

De UEFA Nations League wordt weer afgetrapt en daarin mag Portugal -winnaar van de eerste editie in 2019- het opnemen tegen Spanje in Groep A2. De wedstrijd zal plaatsvinden in Benito Villamarin Stadion in Sevilla. Via de UEFA Nations League kunnen alle deelnemende landen in aanmerking komen voor plaatsen in de play offs van het eerstvolgende toernooi. Deze editie van de UEFA Nations League is gekoppeld aan het Europees Kampioenschap 2024. Spanje hun vorige wedstrijd in de Nations League was de finale in Milaan in 2021 toen het verloor tegen Frankrijk (2-1). Spanje haalt uit hun laatste 5 interlands 12 op 15. Voorafgaande aan de hierboven vermelde finale tegen Frankrijk sloot het een moeilijke kwalificatiecampagne voor het WK in Qatar af door te winnen tegen zowel Griekenland (0-1) als Zweden (1-0) waardoor het op de laatste speeldag zeker werd van groepswinst. In maart speelde La Furia Roja nog twee oefenwedstrijden tegen Albanië (2-1) en Ijsland (5-0).

Als we de kwalificatiecampagne voor het WK van Spanje ‘moeilijk’ noemen dan moeten we die van Portugal als ‘slopend’ omschrijven. De laatste interland van de Portugezen was dan ook de barragewedstrijd tegen Noord-Macedonië welke het won met 2-0. Daarvoor won het tegen Turkije (3-1), verloor het van Servië (1-2), speelde het gelijk op Ierland (0-0) en won het thuis van Luxemburg (5-0). Matchen telkens in teken van het kwalificeren voor het WK. Portugal boekt zo 10 op 15 uit zijn laatste 5 wedstrijden.

De highlights: Spanje - Portugal

  • Spanje won al 5 duels niet van Portugal.
  • Laatste 4 ontmoetingen telkens een draw.
  • 3 van laatste 5 ontmoetingen scoreloos gelijkspel.
  • Spanje slechts 2 tegendoelpunten in laatste 5 wedstrijden.
  • Spanje verliezend finalist van vorige editie.

Onze voorspelling: Spanje - Portugal

Spanje oogt in zijn laatste twee interlands veel bevrijdender dan voorheen nu het zijn kwalificatie voor het WK op zak heeft. Van Portugal wordt het afwachten hoe ze een de krampachtige kwalificaties voor datzelfde WK verteerd hebben. Voor eigen publiek, in het woelige Sevilla, zetten wij onze inzet op de troepen van Luis Enrique.

 

1
Unibet
2.15
Spanje wint: €50 X 2.15 = 107.5€
Bonus €50
N
Unibet
3.4
Gelijk €50 X 3.4 = 170€
Bonus €50
2
Unibet
3.65
Portugal wint: €50 X 3.65 = 182.5€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.