Loading...

Voorspelling Sparta Rotterdam - Ajax

21 augustus 8:30

Voetbal - Eredivisie

Sparta Rotterdam Sparta Rotterdam
-
Ajax Ajax

Onze wedtip

Ajax -1 Asian Handicap

Unibet 1.38 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Sparta Rotterdam - Ajax

Sparta Rotterdam mag zich gaan opmaken voor de grootste uitdaging van haar seizoen tot dusverre wanneer het op 21 augustus Ajax mag ontvangen in het Kasteel. Met een 0-0 uitslag tegen SC Heerenveen en 2-3 nederlaag tegen AZ Alkmaar verloopt de start van het seizoen voor Sparta Rotterdam niet als gehoopt. Nadat het vorig seizoen nipt de nacompetitie wist te vermijden zal de ploeg dit jaar beter moeten presteren als het gelijknamige uitkomsten wil voorkomen. Echter, blijft Sparta kampen met een zwakke aanval welke met name tegen de sterkere ploegen moeite heeft. Ondanks een goede oefenserie richting het seizoen speelde Sparta voornamelijk tegen zwakkere competitie. Aan de verdedigende kant gaat het de club ook niet altijd soepel af, zoals de wedstrijd tegen AZ nogmaals aantoonde.

Voor Ajax is het begin van het seizoen een stuk beter verlopen. Na een 2-3 overwinning op Fortuna Sittard leek de club als vanouds toen het haar eerste thuiswedstrijd met 6-1 won van FC Groningen. Met vorig seizoen meegenomen is Ajax momenteel 12 competitiewedstrijden op rij ongeslagen, waarbij het ook slechts 1 van haar laatste 20 competitiewedstrijden verloor. Ondanks dat Ajax 1 van de sterkste verdedigingen van de Eredivisie bezit is de grootste kracht van de club haar aanval, waarmee het regelmatig grote overwinningen weet binnen te slepen.

De highlights: Sparta Rotterdam - Ajax

  • Ajax heeft de laatste 11 ontmoetingen gewonnen.
  • Sparta Rotterdam heeft in het voorgaande seizoen slechts 30 keer weten te scoren.
  • Sparta Rotterdam verloor vorig jaar ieder van haar 8 wedstrijden tegen top 4 teams.
  • Ajax heeft 25 keer gescoord in haar laatste 10 wedstrijden.
  • Ajax had vorig seizoen het minste aantal tegendoelpunten.

Onze voorspelling: Sparta Rotterdam - Ajax

De wedstrijd tussen Sparta Rotterdam en Ajax oogt op alle vlakken een mismatch in het voordeel van Ajax te zijn. De Rotterdammers ogen nog altijd met een zwakkere aanval te kampen, welke tegen de sterke verdediging van Ajax grote moeite zal ervaren. Aan de andere kant bezit Ajax de sterkste aanval van de Eredivisie waarbij het ook tegen Sparta meerdere goal kansen zal moeten kunnen creëren. Ajax –1 Asian Handicap oogt daarom een goede inzet.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.