Loading...

Voorspelling Sparta Rotterdam - AZ

30 april 15:00

Voetbal - Eredivisie

Sparta Rotterdam Sparta Rotterdam
-
AZ AZ

Onze wedtip

Sparta Rotterdam Double Chance.

Unibet 2 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Sparta Rotterdam - AZ

Het Sparta Stadion ‘Het Kasteel’ mag zich opmaken om op de 31e speeldag van de Eredivisie AZ Alkmaar te ontvangen in wat voor vooral de thuisploeg een wedstrijd van levensbelang wordt. Met nog 4 speeldagen te gaan staan de troepen van Maurice Steijn -die afgelopen maandag pas het roer overnam van Henk Fraser- op de allerlaatste plaats. Er kan echter nog veel gebeuren want nummer 17 en 16 (Willem II en PEC Zwolle) staan op amper 1 punten. Nummer 15 RKC Waalwijk staat op amper 2 punten. Uit zijn laatste 5 partijen boekte Sparta 5 op 15. Het speelde daarbij thuis gelijk tegen Heerenveen (1-1), verloor zowal op Ajax (2-1) als op Fortuna Sittard (3-0), ging gaan winnen op het veld van Vitesse Arnhem (0-1) en verloor op de vorige speeldag op het veld van FC Twente (2-0).

AZ Alkmaar staat als 5e in de stand op 6 punten achterstand van de nummer 3 Feyenoord Rotterdam dus lijkt een rechtstreeks ticket voor de UEFA Conference League een bijna onmogelijke klus. Wel is het al zo goed als zeker van een plek voor de Eredivisie Play Offs voor een ticket voor de Conference League. AZ boekte 7 op 15 na een nederlaag thuis tegen FC Twente (0-1), een gelijkspel bij Willem II (2-2), een overwinning thuis tegen Vitesse Arnhem (3-1), een nederlaag bij PEC Zwolle (2-1) en een overwinning thuis tegen Heerenveen (2-1).

De highlights: Sparta Rotterdam - AZ

  • Eerste wedstrijd voor trainer Steijn.
  • AZ kon vorige twee verplaatsingen naar Het Kasteel niet winnen.
  • AZ kon zijn vorige twee uitwedstrijden niet winnen.
  • Andere degradatiekandidaten hebben moeilijk programma.
  • Sparta kon vorige twee thuisduels punten sprokkelen.

Onze voorspelling: Sparta Rotterdam - AZ

PEC Zwolle moet naar Ajax Amsterdam, Willem II zakt af naar PSV Eindhoven en RKC Waalwijk neemt het thuis op tegen FC Groningen. Voor trainer Maurice Steijn wordt dit meteen de belangrijkste wedstrijd van het seizoen. Wij tippen erop dat de thuisploeg erin zal slagen minstens een punt te pakken hier.

 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.