Loading...

Voorspelling Sparta Rotterdam - Ajax

17 maart 11:45

Voetbal - Eredivisie

Sparta Rotterdam Sparta Rotterdam
-
Ajax Ajax

Onze wedtip

Sparta Rotterdam +1 Asian Handicap.

Toto 1.41 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Sparta Rotterdam - Ajax

Ajax Amsterdam is weer een illusie armer en mag definitief een streep trekken door de ambitie om van dit seizoen nog iets te maken. Afgelopen donderdag leed het een pijnlijke nederlaag in de terugwedstrijd in de 1/8e finale van de UEFA Conference League. Rest er de Amsterdammers nog om een plek af te dwingen in de top 4 van het klassement. Momenteel staat het 6 punten achter op 4e in de stand AZ Alkmaar. Uit de laatste 5 wedstrijden boekt Ajax in de Eredivisie 5 op 15. Het verloor bij Heerenveen (3-2), speelde thuis gelijk tegen NEC Nijmegen (2-2), verloor bij AZ Alkmaar (2-0), won van FC Utrecht (2-0) en speelde thuis gelijk tegen Fortuna Sittard (2-2).

Het reist af naar Sparta Rotterdam. De troepen van Jeroen Rijsdijk 11e, met maar 3 punten achterstand op 8e in de stand FC Utrecht. Het kan in principe dus nog meestrijden voor een plek in de Europa Play Offs. Sparta Rotterdam boekt 4 op 15 uit zijn laatste 5 wedstrijden nadat het verloor bij Feyenoord (2-0), won van Excelsior (4-2), verloor van NEC Nijmegen (2-0), gelijkspeelde thuis tegen AZ Alkmaar (1-1) en verloor bij FC Twente (2-1).

De highlights: Sparta Rotterdam - Ajax

  • Ajax met zware klap in rugzak
  • Ajax won maar 1 van laatste 5 competitieduels
  • Ajax won maar 2 van laatste 10 wedstrijden
  • Ajax verloor laatste 2 uitwedstrijden in Eredivisie

Onze voorspelling: Sparta Rotterdam - Ajax

Het wordt een seizoen om heel rap te vergeten voor Ajax. De heropleving onder van’t Schip is inmiddels alweer omgezet in volledige teleurstelling. Ajax won bovendien maar 1 van zijn laatste 5 competitiewedstrijd en won maar 2 van zijn laatste 10 competitiewedstrijden. Wij zien opportuniteiten voor de Rotterdammers. Onze voorspelling Sparta Rotterdam-Ajax Amsterdam: Sparta Rotterdam +1 Asian Handicap.  

 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.