Loading...

Voorspelling Sparta Rotterdam - FC Twente

11 november 14:00

Voetbal - Eredivisie

Sparta Rotterdam Sparta Rotterdam
-
FC Twente FC Twente

Onze wedtip

Sparta Rotterdam winnaar

Unibet 3.25 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Sparta Rotterdam - FC Twente

Op speeldag 14 in de Eredivisie mag Sparta Rotterdam zich opmaken om op Het Kasteel FC Twente te ontvangen. Het Sparta Rotterdam beleeft op dit moment een topseizoen in het tweede seizoen onder Maurice Steijn. Het staat momenteel op een knappe 6e plaats en kan bij winst naast FC Twente op de 4e plek komen te staan. Uit zijn laatste 3 wedstrijden boekt het 6 op 9. Het verloor bij FC Utrecht (3-1) won tegen Fortuna Sittard (3-1) en haalde zwaar uit bij Vitesse Arnhem (0-4).

Het FC Twente van Ron Jans heeft als doel om rechtstreeks Europees voetbal af te dwingen. In dat opzicht zit het op schema. Het staat momenteel op de 4e plek met 26 punten en dat zijn er 4 minder dan leider PSV Eindhoven. Bij winst kan het -mits Ajax en Feyenoord het laten afweten- op een tweede plek komen te staan. Deze wedstrijd wordt dus een heel belangrijke. Uit zijn laatste 3 partijen wist Twente 7 op 9 te boeken. Het won bij Cambuur (0-1) en thuis tegen RKC Waalwijk (3-0). Op de vorige speeldag speelde op eigen bodem het gelijk tegen GO Ahead Eagles (1-1).

De highlights: Sparta Rotterdam - FC Twente

  • FC Twente pas 9e beste uitploeg in Eredivisie.
  • Sparta Rotterdam 3e beste thuisploeg.
  • Sparta Rotterdam won laatste 5 thuismatchen.

Onze voorspelling: Sparta Rotterdam - FC Twente

Het wordt een linke klus voor Ron Jans en zijn troepen. Sparta Rotterdam wist in zijn laatste wedstrijd zwaar uit te halen bij Vitesse en blaakt van het zelfvertrouwen. FC Twente is pas de 9e beste uitploeg in de Eredivisie momenteel met 2 uitzeges op 6 wedstrijden. Sparta Rotterdam is dan weer de 3e beste thuisploeg en kon zijn laatste 5 wedstrijden op Het Kasteel telkens winnend afsluiten. Voor ons een is dit een perfecte opportuniteit om aan een mooie qoutering toe te slaan bij de bookies.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.