Loading...

Voorspelling SSC Napoli - AC Milan

2 april 14:45

Voetbal - Serie A

SSC Napoli SSC Napoli
-
AC Milan AC Milan

Onze wedtip

SSC Napoli winnaar

Unibet 1.73 Bonus €50
Wedden

De wedtip: SSC Napoli - AC Milan

Speeldag 28 komt eraan in de serie A waarbij de kampioen nu al gekend lijkt: SSC Napoli. Met nog 11 speeldagen te gaan en met 19 punten voorsprong op eerste achtervolger Lazio Rome moet er al serieus veel mislopen voor de troepen van Luciano Spalletti. Uit zijn laatste 5 wedstrijden boekt Napoli 12 op 15. Het versloeg daarbij Sassuolo (0-2), Empoli (0-2) verloor thuis van Lazio Rome (0-1) om vervolgens te winnen van Atalanta (2-0) en Torino (0-4). De nederlaag tegen Lazio Rome was de eerste nederlaag in eigen huis dit seizoen waar het voor de rest een fabelachtige 34 op 39 boekt.

Er wacht dus een helse opdracht voor de troepen van Stefano Pioli die nog vurig hun 4e plaats moeten verdedigen die recht geeft op een ticket voor de UEFA Champions League. Momenteel heeft het slechts een buffer van 1 punt op nummer 5 AS Roma. Uit zijn laatste 5 wedstrijden boekt de regerende landskampioen 7 op 15. Het won daarbij tegen Monza (0-1) en Atalanta (2-0) om nadien te verliezen bij Fiorentina (2-1). Nadien speelde het gelijk thuis tegen Salernitana (1-1). Op de vorige speeldag ging het de boot in bij Udinese (3-1).

De highlights: SSC Napoli - AC Milan

  • Napoli verloor nog maar 1 wedstrijd thuis
  • Napoli 34 op 39 thuis
  • AC Milan pas 13e beste team in Italië op basis van laatste 10 speeldagen

Onze voorspelling: SSC Napoli - AC Milan

AC Milan kan moeilijk tevreden zijn in het post titel seizoen. Het moet zich fel weren om in die top 4 te eindigen en boekte uit zijn laatste 10 wedstrijden amper 11 op 30 waardoor het pas de 13 best presterende ploeg is in de serie A op basis van de laatste 10 speeldagen. Onze voorspelling Napoli-AC Milan: Napoli wint.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.