Loading...

Voorspelling SSC Napoli - AC Milan

18 april 15:00

Voetbal - Champions League

SSC Napoli SSC Napoli
-
AC Milan AC Milan

Onze wedtip

AC Milan Double Chance

Unibet 2 Bonus €50
Wedden

De wedtip: SSC Napoli - AC Milan

De terugmatchen van de kwartfinales in de UEFA Champions League staan op het programma en daarin mag AC Milan zijn 1-0 voorsprong uit de heenmatch gaan verdedigen in een kolkend Stadio Diego Armando Maradona. Het lijkt wel het moment te zijn voor AC Milan om Napoli te bekampen want de Zuid-Italianen lijken dan toch niet onklopbaar de laatste tijd getuige de 0 op 6 dat het haalde op korte tijd tegen AC Milan. In de competitie verloor het begin deze maand nog met 0-4 van AC Milan. De troepen van Luciano Spalletti zitten nog altijd in een comfortabele zetel om de titel te grijpen in de serie A met een buffer van 14 punten op eerste achtervolger Lazio Rome maar de honger is groter dan dat. Afgelopen weekend liet het wel weer opnieuw punten liggen in de Serie A, dit thuis tegen bodemploeg Verona (0-0). Europees boekt het 9 op 15. In de groepsfase klopte het nog Rangers (3-0) en verloor het bij Liverpool (2-0) om in de 1/8e finale vlot Eintracht Frankfurt opzij te zetten (0-2 & 3-0).


AC Milan liet na de indrukwekkende zege op het veld van Napoli in de competitie ook punten liggen in de laatste 2 wedstrijden en moet zich in Italië nog reppen om zijn ticket voor de UEFA Champions League veilig te stellen. Het staat er momenteel 4e met 2 punten voorsprong op Inter Milaan. De troepen van Pioli speelden thuis gelijk tegen Empoli (0-0) en gingen ook gelijk gaan spelen bij Bologna (1-1). Europees boekt Milan wel 13 op 15. Zijn laatste 2 groepswedstrijden won het van Dinamo Zagreb (4-0) en Salzburg (4-0) om vervolgens Tottenham uit te schakelen door thuis te winnen (1-0) en de Spurs op een gelijkspel te houden in Engeland (0-0).

De highlights: SSC Napoli - AC Milan

  • AC Milan 13 op 15 Europees
  • AC Milan 6 op 6 tegen Napoli
  • AC Milan won vorige 3 bezoeken aan Napoli

Onze voorspelling: SSC Napoli - AC Milan

AC Milan lijkt wel een beetje het zwarte beest van Napoli te zijn. De Rossoneri pakken 6 op 6 dit seizoen tegen Napoli en kon de vorige 3 verplaatsingen winnen bij Napoli. Met de druk die zo hoog is lijken de bezoekers voor ons over de beste papieren te beschikken om door te stoten naar de halve finale van de UEFA Champions League. Onze voorspelling Napoli-AC Milan: AC Milan Double Chance.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.