Loading...

Voorspelling SSC Napoli - AS Roma

18 april 13:00

Voetbal - Serie A

SSC Napoli SSC Napoli
-
AS Roma AS Roma

Onze wedtip

AS Roma verliest niet.

Unibet 1.83 Bonus €50
Wedden

De wedtip: SSC Napoli - AS Roma

Op Paasmaandag staat de topper SSC Napoli vs AS Roma op de agenda in de Italiaanse serie A. Stadio Diego Maradona zal tot in de nok gevuld zijn om Napoli vooruit te stuwen, iets wat ze kunnen gebruiken in de spannende titelstrijd die zich afspeelt in Italië dit seizoen. Napoli staat op dit moment op de 3e plaats in het klassement op 2 punten achterstand van AC Milan en 1 punt achterstand op de nummer 2 Inter Milaan (dat 1 wedstrijd minder gespeeld heeft). Uit zijn laatste 5 wedstrijden in de serie A boekt Napoli 9 op 15. Het verloor thuis van AC Milan (0-1), won achtereenvolgens tegen Verona (1-2), Udinese (2-1) en Atalanta (1-2). Op de laatste speeldag verloor het dure punten thuis tegen Fiorentina (2-3).

 

Ook AS Roma kan de 3 punten goed gebruiken in de strijd voor een Champions League ticket. De top 4 gaat naar de Champions League en de troepen van José Mourinho staan op dit moment 5e met 5 punten achterstand op Juventus met nog 6 speeldagen te gaan. De Romeinen mochten afgelopen donderdag de kwalificatie voor de halve finale van de UEFA Conference League vieren nadat het thuis met 4-0 won van het Noorse Bodo Glimt. In Noorwegen ging het een week eerder nog de boot in met 2-1. AS Roma boekt uit zijn laatste 5  wedstrijden in de serie A 13 op 15. Het won thuis tegen Atalanta (1-0), speelde gelijk op Udinese (1-1) en won achtereenvolgens tegen Lazio Rome (3-0), Sampdoria (0-1) en Salernitana (2-1). 

 

De highlights: SSC Napoli - AS Roma

  • Napoli kon 4 van vorige 5 thuiswedstrijden niet winnen.
  • AS Roma al 10 wedstrijden ongeslagen in serie A.
  • AS Roma beste team in Italië van laatste 10 speeldagen met 22 op 30.
  • Napoli pas 7e beste thuisploeg in serie A.
  • Heenwedstrijd eindigde op 0-0.

Onze voorspelling: SSC Napoli - AS Roma

Dit wordt verre van een 'walk in the park' voor het Napoli van Spaletti tegen een AS Roma dat stevig in vorm is onder José Mourinho. De Romeinen willen koste wat het kost in de top 4 eindigen en weten dat daarvoor een zege nodig is op het veld van Napoli. Iets wat niet onmogelijk lijkt voor de beste ploeg uit Italië gebaseerd op de laatste 10 speeldagen.

 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.