Loading...

Voorspelling SSC Napoli - Barcelona

24 februari 15:00

Voetbal - Europa League

SSC Napoli SSC Napoli
-
Barcelona Barcelona

Onze wedtip

FC Barcelona Draw No Bet.

Unibet 1.83 Bonus €50
Wedden

De wedtip: SSC Napoli - Barcelona

De meest aantrekkelijke terugwedstrijd van de 1/16e finale in de UEFA Europa League zal plaatsvinden in het Stadio Sa Paolo waarin Napoli en Barcelona elkaar opnieuw treffen. In de heenwedstrijd eindigde de wedstrijd op 1-1 waarin Barcelona het betere van het spel had maar de kansen niet wist af te maken. Napoli verloor zijn eerste Europese thuiswedstrijd in de groepsfase van de Europa League tegen Spartak Moskou (2-3) maar wist nadien zowel Legia Warschau (3-0) als Leicester City (3-2) te verslaan in eigen huis. In de eigen competitie lijkt Napoli alvast op min of mee op dreef met 11 op 15 en staat het op amper twee punten van leider AC Milan. Het liet wel tijdens zijn wedstrijd op Cagliari de kans liggen om de leidersplaats in te nemen afgelopen maandag.


Hoewel de vernieuwde formatie onder coach Xavi met spelers als Aubameyang en Torres en Traore steeds beter begint te draaien zou een overwinning buitenshuis Europees een welgekomen cadeau zijn. Dit seizoen kon Barcelona enkel tijdens de groepsfase van de UEFA Champions League op het veld van Dynamo Kiev (0-1) de 3 punten gaan halen. Op Benfica werd het 3-0 en ook in Xavi’s eerste Europese uitwedstrijd ging het met 3-0 de boot in op het veld van Bayern München.


In het seizoen 2019/20 namen beide teams het ook op tegen elkaar in de 1/16e finale van de UEFA Champions League. Toen was FC Barcelona de betere van de twee nadat het in Napoli gelijk speelde (1-1) en in eigen huis met 3-1 wist te winnen.

De highlights: SSC Napoli - Barcelona

  • Barcelona met vertrouwen na zege op Valencia.
  • Barcelona wist in 2020 Napoli uit te schakelen in Champions League.
  • Napoli liet leidersplaats liggen afgelopen weekend tegen Inter Milaan.

Onze voorspelling: SSC Napoli - Barcelona

Beide teams geraken op stoomsnelheid in de eigen competitie. Barcelona onderstreepte dit door met 1-4 te gaan winnen op het veld van Valencia terwijl Napoli afgelopen maandag uit 1-1 gelijkspeelde in de wedstrijd op laagvlieger Cagliari en zo de uitgelezen kans niet nam om de leidersplek in te nemen. Toch een mentaal voordeel voor Xavi & Co?
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.