Loading...

Voorspelling SSC Napoli - Eintracht Frankfurt

15 maart 16:00

Voetbal - Champions League

SSC Napoli SSC Napoli
-
Eintracht Frankfurt Eintracht Frankfurt

Onze wedtip

SSC Napoli winnaar

Unibet 1.5 Bonus €50
Wedden

De wedtip: SSC Napoli - Eintracht Frankfurt

De terugwedstrijd van de 1/8e finale in de UEFA Champions League staat op het programma tussen Napoli en Eintracht Frankfurt. Dat het een bijna onmogelijke opdracht wordt voor de Duitsers is een understatement. Niet is er enkel de 0-2 nederlaag in de heenwedstrijd, Napoli wordt op dit moment als een van de sterkste Europese teams genoemd. Het domineert de serie A op zelden geziene wijze in het moderne voetbal en staat daar aan de leiding met maar liefst 18 punten voorsprong op leider Inter Milaan. De troepen van Luciano Spalletti zijn ook in de UEFA Champions League op zeer hoog niveau aan het presteren waarbij het reeds 18 op 21 haalde. Het won groep A en kon FC Liverpool achter zich laten met 15 op 18. Afgelopen weekend won Napoli in de Serie A thuis tegen Atalanta (2-0), de nummer 6 uit de serie A.

Met Eintracht Frankfurt komt de winnaar van de UEFA Europa League op bezoek. De Duitsers konden in de groepsfase 2e worden met 10 op 18 waarbij het Tottenham voor zich moest dulden en Sporting CP en Marseille achter zich kon laten. De troepen van Oliver Glasner staan op dit moment op de 6e plek in de Duitse Bundesliga en speelde afgelopen weekend thuis gelijk tegen nummer 16 Stuttgart (1-1). Met nog 10 speeldagen te gaan doet Frankfurt nog mee voor de top 4 welke recht geeft op een ticket voor de UEFA Champions League.

De highlights: SSC Napoli - Eintracht Frankfurt

  • Napoli pakt 9 op 9 thuis in de UEFA Champions League
  • Napoli won elk thuisduel met minstens twee doelpunten verschil
  • Eintracht Frankfurt kon al 6 uitduels op rij niet meer winnen in de Bundesliga

Onze voorspelling: SSC Napoli - Eintracht Frankfurt

De vraag is niet of Napoli kampioen wordt in Italië maar wanneer. Samen met het landelijke succes staat het ook op het punt om door te stoten naar de kwartfinale van de UEFA Champions League wat de allerbeste prestatie zou zijn uit de clubgeschiedenis. Wij zien Eintracht Frankfurt dat al 6 uitwedstrijden op rij in de eigen competitie niet meer kon winnen niet als een bedreiging om dit te verwezenlijken. Onze voorspelling Napoli-Eintracht Frankfurt: Napoli wint. 

 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.