Loading...

Voorspelling Standard Luik - Anderlecht

23 oktober 12:30

Voetbal - Jupiler Pro League

Standard Luik Standard Luik
-
Anderlecht Anderlecht

Onze wedtip

Standard Luik winnaar

Unibet 3 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Standard Luik - Anderlecht

Aanstaande zondag staat in de Jupiler Pro League de klassieker tussen Standard en Anderlecht op het programma. Standard toont zich wisselvallig dit seizoen onder de Noorse coach Ronny Deila. Het staat voorlopig wel op een 5e plek, wat al een pak beter is dan vorig seizoen, maar verliest nog te veel onnodige wedstrijden. Wat alvast zeer hoopgevend is, zijn de resultaten tegen de topploegen waarbij het vaak weet te winnen. Het boekt 6 op 9 uit zijn laatste 3 partijen waarbij het won tegen Charleroi (0-1) en Antwerp (3-0) en verloor bij KV Mechelen (2-0) op de vorige speeldag. Bij RSC Anderlecht zien we dan weer dat de resultaten veel slechter zijn onder Felice Mazzu. De Brusselaars zijn pas terug te vinden op de 9e plaats en halen uit hun laatste 3 wedstrijden amper 3 op 9. Afgelopen weekend liep het bij de laatste in de stand Zulte Waregem tegen zijn 7e nederlaag aan van dan dit seizoen na een 3-2 verlies. Daarvoor verloor het thuis van Club Brugge (0-1) en ging het gaan winnen bij KV Mechelen (1-3). Vele speculanten beweren dan ook dat nu zondag de allerlaatste kans is voor Felice Mazzu om zijn hachje te redden.

De highlights: Standard Luik - Anderlecht

  • RSC Anderlecht verloor al 7 keer.
  • Anderlecht pas 12e beste uitploeg.
  • Standard 6 op 6 thuis tegen topploegen.

Onze voorspelling: Standard Luik - Anderlecht

De sterkte van Standard dit seizoen is alvast hoe het wedstrijden op eigen bodem tegen de topploegen aanpakt. Het grijpt ze telkens vanaf de eerste seconde bij de keel, iets waar zelfs het ijzersterke Club Brugge niet mee overweg kon. Ook zij verloren bij Standard (3-0). Volgens ons zou dit dan ook wel eens de doodsteek kunnen worden voor Felice Mazzu.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.