Loading...

Voorspelling Standard Luik - KAA Gent

22 juli 14:45

Voetbal - Jupiler Pro League

Standard Luik Standard Luik
-
KAA Gent KAA Gent

Onze wedtip

KAA Gent Draw No Bet

Toto 1.41 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Standard Luik - KAA Gent

In de openingsronde van de Belgische Pro League zal Standard Liège het gaan opnemen tegen KAA Gent in Liege. Standard Liège betreedt de competitie niet op een goede voet. De club heeft haar laatste 5 wedstrijden niet weten te winnen. Met name aan de aanvallende kant kent Standard Liège zwakte. Gedurende het voorgaande seizoen had de club het 2e minste aantal doelpunten waardoor het slechts 9 van haar 34 competitiewedstrijden wist te winnen. In totaal wist de club slechts 32 keer te scoren in 34 wedstrijden. Ook aan de defensieve kant kent Standard Liège problematiek. Gezien de zwakke aanval is het elftal toegewezen op de kracht van haar defensie, maar deze defensie laat regelmatig tegendoelpunten toe waardoor overwinningen schaars zijn.

Na het behalen van de 5e plek in het voorgaande seizoen wist KAA Gent in de Europese kwalificatierondes binnen België als eerste te eindigen. Voor Gent komt het succes voort uit een combinatie van solide spel aan beide zijde van het veld. Ondanks dat Gent niet de sterkste aanval van de Pro League bezit weet de club voldoende doelpunten te creëren om zichzelf in een goede positie te brengen. Met een sterke defensie welke tot de top van de competitie behoort kan Gent dan ook defensief wedstrijden naar zich toe slepen wanneer het aanvallend moeite heeft.

De highlights: Standard Luik - KAA Gent

  • Standard Liège verloor 6 van haar laatste 10 wedstrijden.
  • Standard Liège heeft 4 keer gescoord in haar laatste 10 wedstrijden.
  • KAA Gent won de laatste 4 ontmoetingen.
  • KAA Gent heeft 15 keer gescoord in haar laatste 10 wedstrijden.
  • KAA Gent had 30 tegendoelpunten geïncasseerd in haar 34 competitiewedstrijden.

Onze voorspelling: Standard Luik - KAA Gent

Het lijkt erop dat Standard Liège een lastige kluif te wachten staat in haar openingswedstrijd. Na een teleurstellend seizoen hoopt Standard Liège zich weer bij de Belgische subtop te voegen. Echter, kent de club nog altijd aanvallende problematiek waardoor het lastig blijft om wedstrijden te winnen. Aan de andere kant kent KAA Gent een sterke defensie welke wordt aangevuld door een capabele aanval. KAA Gent ‘Draw No Bet’ oogt daarom een goede inzet.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.