PSV winnaar

Unibet 1.12 Bonus €50
Wedden

De wedtip: SV Spakenburg - PSV

Spakenburg mag zijn bekersprookje proberen voort te zetten in het eigen Sportpark De Westmaat Stadion waar het PSV Eindhoven mag ontvangen voor de halve finale van de KNVB beker. De troepen van trainer Chris de Graaf wisten al eerder te stunten in het toernooi door FC Groningen (2-3) in de 1/16 finale en FC Utrecht (1-4) in de kwartfinale eruit te knikkeren. Vorig seizoen werd Spakenburg uitgeschakeld in de 2e ronde door Telstar. Spakenburg is actief in de Jack’s League oftewel de Tweede Divisie waar het momenteel op een 10e plek pas staat. Uit zijn laatste 3 competitiewedstrijden putte het amper 1 punt in wedstrijden tegen Scheveningen (0-1), Quick Boys (4-2) en thuis tegen Oostzaan (1-1).

Het krijgt met PSV de huidige bekerhouder over de vloer nadat die vorig seizoen de finale wonnen van Ajax Amsterdam. PSV Eindhoven is tevens de nummer 3 uit de Eredivisie. Het wist in de kwartfinale eenvoudig Den Haag opzij te zetten. De troepen van Ruud van Nistelrooy halen uit hun laatste 3 wedstrijden in de Eredivisie 7 op 9. Het klopte Cambuur (5-2), speelde gelijk bij Vitesse Arnhem (1-1) en won afgelopen weekend bij NEC Nijmegen (2-4). Beide ploegen speelde reeds eenmaal tegen elkaar, dit was in 2010 voor de beker waarbij PSV Eindhoven won met 3-0.

De highlights: SV Spakenburg - PSV

• Spakenburg 2 op 12 in eigen competitie
  • Spakenburg pas 10 in Tweede Divisie
  • PSV 13 op 15 in eigen competitie

Onze voorspelling: SV Spakenburg - PSV

Hoewel het voetbal van Spakenburg heel terecht geloofd werd tijdens dit bekertoernooi lijkt het in de eigen competitie toch helemaal niet te draaien. Daar staat het pas op de 10e plek en kon het slechts 2 op 12 boeken uit hun laatste 4 wedstrijden. Onze voorspelling Spakenburg-PSV Eindhoven: PSV Eindhoven wint.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.