Loading...

Voorspelling Tottenham - AC Milan

8 maart 15:10

Voetbal - Champions League

Tottenham Tottenham
-
AC Milan AC Milan

Onze wedtip

Tottenham winnaar

Unibet 1.95 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Tottenham - AC Milan

De Tottenham Hotspurs mogen zich opmaken voor dé wedstrijd van het jaar. Ze ontvangen Italiaans titelhouder AC Milan voor de terugronde van de 1/8e finale van de UEFA Champions League. De troepen van Antonio Conte moeten een 1-0 nederlaag die het leed op San Siro zien op het halen. De huidige nummer 4 uit de Premier League pakte de groepswinst in groep D en liet zo Frankfurt, Sporting CP en Marseille achter zich. Het boekte 11 op 18 in 6 wedstrijden waarin het enkel een nederlaag moest toestaan op het veld van Sporting CP. In totaal pakt het uit zijn laatste 5 UEFA Champions League wedstrijden 6 op 15. Het speelde gelijk bij Eintracht Frankfurt (0-0), won thuis van datzelfde Frankfurt (3-2), het speelde gelijk thuis tegen Sporting CP (1-1) en ging gaan winnen op het veld van Marseille (1-2). In de eigen competitie moet het zich reppen om in de top 4 te eindigen. Het verloor afgelopen weekend bij Wolverhampton (1-0) waardoor Liverpool tot op 3 punten nadert.

Het AC Milan van Stefano Pioli eindigde 2e in groep E waar het 10 op 18 pakte. Het moest FC Chelsea voor zich laten en hield Salzburg en Dinamo Zagreb achter zich. In zijn laatste 5 Europese wedstrijden boekt het 9 op 15. Naast de overwinning tegen Tottenham verloor het op bezoek bij FC Chelsea (3-0) en thuis van FC Chelsea (0-2). Daarna volgde twee zeges, dit bij Dinamo Zagreb (0-4) en thuis tegen Salzburg (4-0). De huidige nummer 5 van de Italiaanse serie A verloor ook afgelopen weekend, dit op bezoek bij Fiorentina (2-1). Samen met Lazio Rome, AS Roma en Inter Milaan zit het verwikkeld in een strijd van plaats 2 t.e.m. 4. Leider Napoli staat reeds 18 punten voor en zal hoogstwaarschijnlijk niet meer ingehaald worden.

De highlights: Tottenham - AC Milan

  • Tottenham 9 op 9 thuis in Premier League
  • AC Milan 4 op 15 uit in Serie A
  • Tottenham ongeslagen thuis in UEFA Champions League
  • AC Milan won nog nooit bij Tottenham

Onze voorspelling: Tottenham - AC Milan

Het wordt de 5e keer dat AC Milan op verplaatsing gaat spelen bij Tottenham. De voorgaande 4 keer kon het nooit winnen en de vorige twee keer verloor het telkens. Tottenham lijkt op eigen grond in goede vorm te steken. Het pakt 9 op 9 in de Premier League en ook in de UEFA Champions League is het thuis vooralsnog ongeslagen met een 7 op 9. Onze voorspelling Tottenham-AC Milan: Tottenham wint.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.