Loading...

Voorspelling Tottenham - Arsenal

12 mei 14:45

Voetbal - Premier League

Tottenham Tottenham
-
Arsenal Arsenal

Onze wedtip

Over 2.5 Goals.

Unibet 1.8 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Tottenham - Arsenal

Tottenham en Arsenal mogen zich opmaken om een nieuwe North London Derby af te werken en er staat nog het een en het ander op het spel met nog 3 speeldagen te gaan in de Premier League. Arsenaal bekleedt op dit moment de 4e plaats en heeft hierbij 4 punten voorsprong op de Spurs. Indien de troepen van Antonio Conte alsnog een gooi willen doen voor het laatste UEFA Champions League ticket dan moet het deze wedstrijd winnen. Uit zijn laatste 5 wedstrijden boekte Tottenham 8 op 15. Het won daarbij op het veld van Aston Villa (0-4), verloor thuis tegen Brighton (0-1), speelde gelijk bij Brentford (0-0), won van Leicester (3-1) en speelde gelijk bij Liverpool (1-1).

De troepen van Arteta komen van heel ver. Het maakte de slechtste start door sinds decennia maar het bestuur bleef het vertrouwen bewaren in de Spaanse trainer, een dappere keuze die ze zich achteraf zeker niet beklaagd zullen hebben. Uit zijn laatste 5 wedstrijden boekte The Gunners 12 op 15. Eerst ging het nog onderuit bij Southampton (1-0) om nadien achtereenvolgens te winnen tegen FC Chelsea (2-4), Manchester United (3-1), West Ham (1-2) en Leeds United (2-1). 

 

 

De highlights: Tottenham - Arsenal

  • Heenwedstrijd werd 3-1 voor Arsenal.
  • 4 van 5 laatste wedstrijden Arsenal telkens minstens 3 doelpunten.
  • 3 van 5 laatste confrontaties minstens 3 doelpunten.
  • 4 van laatste 5 thuiswedstrijden Tottenham minstens 3 doelpunten.
  • 3 van laatste 5 uitwedstrijden minstens 3 doelpunten

Onze voorspelling: Tottenham - Arsenal

U heeft het al geraden bij de puntjes die we hierboven aanhalen… wij verwachten een wedstrijd met aardig wat doelpunten. Statistisch gezien lijkt alles goed te zitten voor minstens 3 doelpunten. Bovendien hebben beide ploegen nog heel veel op het spel staan met de Champions League ticket als inzet. Tottenham zal voluit moeten gaan, iets wat ze in hun vorige 5 thuiswedstrijden al deden wat resulteerde in 4 van de 5 wedstrijden met minstens 3 doelpunten. 

 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.