Loading...

Voorspelling Tottenham - Arsenal

15 januari 11:30

Voetbal - Premier League

Tottenham Tottenham
-
Arsenal Arsenal

Onze wedtip

Arsenal Draw No Bet

Unibet 1.57 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Tottenham - Arsenal

Het is weer tijd voor de North London Derby tussen Tottenham en Arsenal. In de heenronde wist Arsenal de wedstrijd in het Emirates Stadium te winnen (3-1). De troepen van Antonio Conté zitten in volle strijd voor een ticket voor de UEFA Champions League en met een 5e plaats op 2 punten van de 4e in de stand, Manchester United, doet het er maar beter aan om niet te verliezen. Sinds het WK is afgelopen boekt het 4 op 9. Bij Brentford speelde het gelijk (2-2), gevolgd door een nederlaag tegen Aston Villa (0-2) en een overwinning bij Crystal Palace (0-4).

Met Arsenal wacht natuurlijk de sensatie van de Premier League dit seizoen. Vorig jaar misten de troepen van Mikel Arteta nog nipt plaatsing voor de UEFA Champions League maar dit seizoen staat het fier aan de leiding. Het telt op dit moment 5 punten voorsprong op eerste achtervolger Manchester City. Sinds het hervatten van de Premier League boeken The Gunners 7 op  9 na twee opeenvolgende zeges tegen West Ham (3-1), Brighton (2-4) en een gelijkspel thuis tegen Newcastle (0-0).

De highlights: Tottenham - Arsenal

  • Arsenal al 11 wedstrijden op rij ongeslagen
  • Arsenal de beste uitploeg uit de Premier League
  • Tottenham 3 op 12 in laatste 3 thuiswedstrijden

Onze voorspelling: Tottenham - Arsenal

Het is al 8 jaar geleden dat The Gunners nog eens op het veld van rivaal Tottenham konden winnen maar tijdens een seizoen zoals het nu speelt is alles mogelijk. Arsenal is al 11 wedstrijden op rij ongeslagen, is de beste uitploeg van de competitie, pakt 9 op 9 uit zijn laatste 3 uitwedstrijden met onder andere zeges bij FC Chelsea (0-1) en semi-revelatie Brighton (2-4). Tottenham toont zich dan weer als ploeg met een iets mindere vorm, getuige de 3 op 12 dat het slechts boekt uit hun laatste 3 thuiswedstrijden.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.