Loading...

Voorspelling Tottenham - Chelsea

26 februari 8:30

Voetbal - Premier League

Tottenham Tottenham
-
Chelsea Chelsea

Onze wedtip

Tottenham winnaar

Unibet 2.5 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Tottenham - Chelsea

Op speeldag 25 staat de topper tussen Tottenham Hotspurs en FC Chelsea op het programma in de Premier League. De Spurs staan momenteel op de plek waarop het vorig seizoen eindigde: 4e. Deze plek geeft recht op deelname aan de UEFA Champions League, toch de minimum ambitie van een hyper ambitieus bestuur. Tottenham kon op de vorige speeldag de teleurstelling van de nederlaag in de UEFA Champions League in de heenwedstrijd van de 1/8e finale bij AC Milan (1-0 verlies) wat verteren. Het won thuis vlot van West Ham United. In totaal haalt Tottenham 9 op 15 in zijn laatste 5 competitiewedstrijden. Het verloor bij Manchester City (4-2), won bij Fulham (0-1), kon thuis Manchester City kloppen (1-0), verloor bij Leicester City (4-1) en won zoals eerder aangehaald van West Ham. Tottenham kijkt beter achter zich want op plaats 5 volgt Newcastle tot op 1 punt.

Met FC Chelsea komt een ploeg op bezoek die in diepe crisis zit. Ook Europees konden de troepen van Graham Potter geen overwinning boeken nadat het op bezoek ging bij Borussia Dortmund waar het tevens zijn duel in functie van de UEFA Champions League verloor (1-0). The Blues boeken ook slechts 6 op 15 uit hun laatste 5 competitiewedstrijden. Het won van Crystal Palace (1-0), speelde gelijk bij Liverpool (0-0), speelde thuis gelijk tegen Fulham (0-0), speelde gelijk bij West Ham (1-1) en als -zure- kers op de taart verloor het op de vorige speeldag in eigen huis van laatste in de stand Southampton (0-1). Chelsea staat momenteel op de 10e plaats op 10 punten achterstand van een Europees ticket.

De highlights: Tottenham - Chelsea

  • FC Chelsea won al 4 speeldagen op rij niet.
  • FC Chelsea won maar 2 keer in laatste 10 duels.
  • FC Chelsea al 5 uitwedstrijden op rij zonder zege.

Onze voorspelling: Tottenham - Chelsea

Tottenham moet stilaan de ambitie van een beter resultaat halen t.o.v. vorig seizoen stilaan beginnen opbergen. Inmiddels staat het al op 12 punten achterstand op leider Arsenal en 10 op de nummer 2 Manchester City. Zelfs plaats 3 wordt moeilijk want daar telt Manchester United reeds 7 punten voorsprong. Het wordt zaak om de 4e plaats met hand en tand te verdedigen. Tegen Chelsea, dat al 5 uitwedstrijden op rij niet meer kon winnen en slechts 2 van zijn laatste 10 competitiewedstrijden kon winnen, moet het de 3 punten pakken. Onze voorspelling Tottenham-FC Chelsea: Tottenham wint.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.