Loading...

Voorspelling Tottenham - Liverpool

6 november 11:30

Voetbal - Premier League

Tottenham Tottenham
-
Liverpool Liverpool

Onze wedtip

Tottenham winnaar

Unibet 3.3 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Tottenham - Liverpool

Het schitterende Tottenham Hotspur Stadium mag zich opmaken om in eigen huis vice-kampioen FC Liverpool te ontvangen voor de 14e speeldag van de Premier League. In tegenstelling tot vorige seizoenen is het deze keer Tottenham dat een hogere plaats inneemt in het klassement. De troepen staan momenteel op een 3e plaats maar kenden wel een kleine dip recentelijk. Het boekt 3 op 9 uit hun laatste 3 partijen na verliesbeurten bij Manchester United (2-0) en thuis tegen Newcastle (1-2). Op de vorige speeldag kon het dan weer wel winnen bij Bournemouth (2-3). Midweeks kon het wel bij Marseille winnen (1-2) waardoor het zijn groep in de UEFA Champions League winnend kon afsluiten.

Met FC Liverpool treffen ze een ploeg die ongezien laag staat dit seizoen. De troepen van Jürgen Klopp zijn pas op de 9e plaats terug te vinden en boekte uit hun laatste 3 wedstrijden 3 op 9. Het won thuis nog van West Ham United (1-0) maar verloor vervolgens van laagvliegers Nottingham (1-0) en Leeds (1-2). In de UEFA Champions League kon het deze week wel zijn wedstrijd tegen Napoli winnen (2-0) wat niet meer volstond om groepswinst af te dwingen.

De highlights: Tottenham - Liverpool

  • Tottenham kon al 10 duels niet meer winnen van Liverpool. Tijd voor revanche?
  • Liverpool pas 17e uitploeg in Engeland.
  • Liverpool won nog geen enkele uitwedstrijd.

Onze voorspelling: Tottenham - Liverpool

Het is al 10 duels geleden dat de Spurs nog eens konden winnen van Liverpool. Conte en zijn troepen zullen dan ook gebrand zijn om hier verandering in te brengen. Dit seizoen lijkt wel een uitgelezen moment te zijn. The Reds wonnen nog geen enkel duel op verplaatsing en is op basis van doelsaldo de op 3 na slechtste uitploeg uit de competitie.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.