Loading...

Voorspelling Tunesië - Frankrijk

30 november 10:00

Voetbal - WK

Tunesië Tunesië
-
Frankrijk Frankrijk

Onze wedtip

Frankrijk winnaar

Unibet 1.53 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Tunesië - Frankrijk

In Groep D mogen Tunesië en Frankrijk in het Education City Stadium de laatste speeldag van de groepsfase afsluiten. Het Tunesië van Jalel Kadri heeft zijn kans wat gemist op de vorige speeldag door het te laten afweten tegen Australië en de boot in te gaan (0-1). Op de eerste speeldag haalde het een punt tegen Denemarken (0-0). Het kan zich echter alsnog plaatsen maar dan moet het zelf winnen tegen Frankrijk en hopen dat Australië en Denemarken gelijkspelen. Kadri’s troepen boekten uit hun laatste 5 wedstrijden 7 op 15. Voor aanvang van het WK won het vriendschappelijk van Comoros (1-0), verloor het van Brazilië (5-1) en won het van Iran (0-2).

Frankrijk is op dit moment de sterkste ploeg van het WK. Niet enkel door de statistieken en de 6 op 6 maar ook door het overtuigende spel dat de troepen van Didier Deschamps op de mat brengen. Op speeldag 1 speelde het Australië helemaal zoek (4-1) en op de tweede speeldag maakte het komaf met zwarte beest Denemarken (2-1) waarvan het recentelijk nog tweemaal verloor in functie van de UEFA Nations League. In totaal boekt de regerende Wereldkampioen 9 op 15 uit hun laatste 5 wedstrijden. Voor de 6 op 6 op het WK verloor het in functie van de UEFA Nations League van Kroatië (0-1), won het van Oostenrijk (2-0) en verloor het van Denemarken (2-0).

De highlights: Tunesië - Frankrijk

  • Frankrijk verloor nog nooit van Tunesië.
  • Tunesië plaatste zich nog nooit voor volgende ronde.
  • Tunesië won slechts 1 van laatste 10 WK matchen.

Onze voorspelling: Tunesië - Frankrijk

Dit gaat niet het WK worden waarbij Jalel Kadri Tunesië geschiedenis zal doen schrijven. Wij zien ze absoluut niet in staat om Frankrijk te kloppen die nog nooit een wedstrijd verloren van de Tunesiërs. Tunesië kon zich nog nooit plaatsen voor de volgende ronde van een WK en won slechts 1 van zijn laatste 10 WK-wedstrijden. De uitkomst lijkt ons duidelijk in dit geval…

Wil je meer informatie en andere voorspellingen, aarzel dan niet om Tunesië - Frankrijk te raadplegen bij onze collega's van Sportytrader.

1
Unibet
6
Tunesië wint: €50 X 6 = 300€
Bonus €50
N
Unibet
3.85
Gelijk €50 X 3.85 = 192.5€
Bonus €50
2
Unibet
1.62
Frankrijk wint: €50 X 1.62 = 81€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.