FC Twente winnaar

Unibet 2.85 Bonus €50
Wedden

De wedtip: FC Twente - ACF Fiorentina

FC Twente begon het nieuwe seizoen aan het begin van deze maand sterk en had tot vorige week alle wedstrijden gewonnen. De Tukkers wonnen in de eerste twee competitieronden van NEC met 0-1 en van Fortuna Sittard met 3-0 en wonnen ook beide kwalificatiewedstrijden van Cukaricki met 1-3 en 4-1. Het elftal van de ervaren trainer Ron Jans begon echter in de heenwedstrijd van deze twee Conference League kwalificatieduels vorige week met weinig zelfvertrouwen, maar herstelde zich in de tweede helft met meer weerstand en door de aansluitingstreffer van vleugelflitser Vaclav Cerny. FC Twente heeft het afgelopen weekend in de Eredivisie niet gespeelt om zich volledig te kunnen richten op deze wedstrijd.

ACF Fiorentina speelde het afgelopen weekend wel gewoon in de Serie A maar kwam in dit duel tegen FC Empoli niet tot scoren (0-0). De ploeg van trainer Vincenzo Italiano staat hierdoor, na de 3-2 overwinning vorige week tegen Cremonese, na twee speelronden met 4 punten op de Italiaanse ranglijst. Fiorentina kwam vorige week tegen FC Twente al binnen een minuut op voorsprong door een kopbal van buitenspeler Nicolás González en stond na ruim een half uur met 2-0 voor door een doelpunt van Arthur Cabral. Beide doelpuntenmakers begonnen overigens afgelopen zondag tegen Empoli op de bank.

Onze voorspelling: FC Twente - ACF Fiorentina

In de heenwedstrijd van vorige week werd duidelijk dat de teams aan elkaar gewaagd zijn en elkaar niet veel ontlopen. De eerste helft was duidelijk voor Fiorentina terwijl FC Twente zich in de tweede helft van zijn betere kant liet zien. Fiorentina is gewaarschuwd door de redelijk goede tweede helft en het aanvallende spel van FC Twente de laatste weken. FC Twente zal deze returnwedstrijd beter moeten beginnen dan vorige week maar wij denken dat dit gaat gebeuren. Wij gaan voor een overwinning voor FC Twente.

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.