Loading...

Voorspelling FC Twente - Feyenoord

29 januari 6:15

Voetbal - Eredivisie

FC Twente FC Twente
-
Feyenoord Feyenoord

Onze wedtip

FC Twente Draw No Bet

Circus 1.91 Bonus €250
Wedden

De wedtip: FC Twente - Feyenoord

In de Eredivisie staat er op speeldag 19 de onvervalste topper tussen Feyenoord en FC Twente op het programma. Het FC Twente van Ron Jans wist vorig seizoen de 4e plek te kapen maar is vastberaden om het dit seizoen nog beter te doen. Op dit moment staat het 4e met een gelijk aantal punten als PSV Eindhoven en op 6 punten van leider Feyenoord. FC Twente haalde in het nieuwe jaar 8 op 12 nadat het won van FC Emmen (2-0), gelijkspeelde bij Ajax Amsterdam (0-0), won van FC Utrecht (2-0) en opnieuw uit gelijkspeelde bij Vitesse Arnhem (2-2). 


Ook het huwelijk tussen Arne Slot en Feyenoord Rotterdam kan niet genoeg belicht worden. Vorig seizoen haalde het tegen alle verwachtingen in een knappe 3e plaats en bereikte het de finale van de UEFA Conference League. Op dit moment staat het aan de kop van het klassement met 2 punten voorsprong op eerste achtervolger AZ Alkmaar. Net zoals FC Twente halen de Rotterdammers 8 op 12 in 2023. Het deed dat door gelijk te spelen bij FC Utrecht (1-1), te winnen bij FC Groningen (0-3), thuis gelijk te spelen tegen Ajax Amsterdam (1-1) en te winnen van NEC Nijmegen (2-0).

De highlights: FC Twente - Feyenoord

  • Feyenoord al 3 bezoeken bij Twente zonder zege
  • FC Twente verloor nog geen enkele wedstrijd thuis dit seizoen
  • FC Twente nog maar 2 doelpunten tegen op eigen grond

Onze voorspelling: FC Twente - Feyenoord

Feyenoord Rotterdam staat voor een loodzware opdracht. Het trekt naar de allerbeste thuisploeg uit de reeks dat maar liefst 27 op 29 haalt. Het verloor nog geen enkele thuiswedstrijd en heeft een ongelooflijk doelsaldo met 23 gescoorde doelpunten en slechts 2 doelpunten tegen. De laatste 3 keren dat Feyenoord naar Enschede afzakte kon het telkens niet winnen. Wij merkten dan ook op dat 'FC Twente Draw No Bet' op dit moment een heel hoge quotering heeft en gaan hier graag op in.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.