Loading...

Voorspelling FC Twente - FK Cukaricki

11 augustus 13:00

Voetbal - Europa Conference League

FC Twente FC Twente
-
FK Cukaricki FK Cukaricki

Onze wedtip

FC Twente winnaar

Unibet 1.25 Bonus €50
Wedden

De wedtip: FC Twente - FK Cukaricki

Twente, dat sinds 7 mei geen wedstrijd meer heeft verloren, heeft 8 van hun laatste 9 wedstrijden gewonnen en 1 gelijkgespeeld. De Nederlandse club is in vorm, want het heeft net zijn laatste 4 wedstrijden gewonnen tegen Schalke 04 (3-1) en Bologna (4-1) in twee vriendschappelijke wedstrijden, vervolgens bij Cukaricki (3-1) in de heenwedstrijd en in Nijmegen (1-0) dit weekend. De eerste competitiezege op de openingsdag liet lang op zich wachten, want Steijn scoorde in de extra tijd (1-0). Een succes dat ideaal is voor het vertrouwen richting deze wedstrijd tegen de Serviërs. Sinds de nederlaag tegen Twente heeft Cukaricki nog maar 1 wedstrijd gespeeld en die won hij tegen Sp. Subotica (2-0) op 7 augustus. Cukaricki, dat samen met Rode Ster Belgrado aan kop gaat in de Super Liga en in de vorige ronde gemakkelijk Racing Luxembourg versloeg (4-1 en 4-0), moet goed voor de dag komen als ze niet willen dat hun Europese campagne strandt in de derde voorronde van de Conference League.

De highlights: FC Twente - FK Cukaricki

  • FC Twente wist 8 van hun laatste 9 wedstrijden te winnen
  • Cukaricki heeft in dit seizoen in al hun wedstrijden gescoord
  • Bij FC Twente keert aanvoerder Robin Pröpper terug in de basis
  • In de heenwedstrijd maakte FC Twente al zijn doelpunten in de eerste helft

Onze voorspelling: FC Twente - FK Cukaricki

Vanwege de uitstekende uitgangspositie van FC Twente en hun doorgaans betrouwbare defensie moet het raar lopen willen ze deze ronde niet overleven. Cukaricki daarentegen zal alle mogelijjke risico's moeten nemen om de nederlaag van vorige week weg te poetsen. Wij verwachten dat FC Twente hierdoor zal kunnen profiteren op de counter, en dat de tukkers er dus met de overwinning vandoor zullen gaan in eigen huis.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.