Loading...

Voorspelling FC Twente - PSV

3 september 12:45

Voetbal - Eredivisie

FC Twente FC Twente
-
PSV PSV

Onze wedtip

PSV winnaar

Unibet 1.92 Bonus €50
Wedden

De wedtip: FC Twente - PSV

Op zaterdag 3 september 2022 ontvangt FC Twente in de eigen Grolsch Veste op speeldag nummer vijf van de Eredivisie PSV. FC Twente eindigde vorig seizoen als vierde en mocht daarom kwalificatiewedstrijden voor de Conference League spelen. Dit seizoen begon de ploeg goed en leek het hard op weg naar de groepsfase van diezelfde Conference League. Ook in de comepetitie begon het goed. De ploeg van Ron Jans won zijn eerste twee duels van het seizoen van respectievelijk NEC (0-1) en Fortuna Sittard (3-0). Twente beleefde afgelopen week echter een slechte week door tegen Fiorentina uitgeschakeld te worden voor een plek in de groepsfase van de Conference League en wist de nare smaak van die nederlaag helaas niet weg te spoelen in de uitwedstrijd tegen promovendus Volendam. De Tukkers verloren aan de dijk met 1-0.

Ook PSV kende een teleurstellende week in Europa. De ploeg van Ruud van Nistelrooy wist zich tegen Rangers FC niet te plaatsen voor de groepsfase van de Champions League en moet dus genoegen nemen met een plek in de Europa League. In tegenstelling tot tegenstander FC Twente toonde PSV wel veerkracht in de eerste competitiewedstrijd die volgde op de 0-1 nederlaag tegen het Rangers van Giovanni van Bronckhorst. De Eindhovenaren reisden af naar Rotterdam om tegen Excelsior een klinkende 1-6 overwinning te boeken. Hierdoor is het samen met Ajax de enige ploeg in de Eredivisie met een 100% score. Iets wat een probleem zou kunnen vormen voor Van Nistelrooy is dat het tijdens die overwinningen wel steeds minstens een tegendoelpunt incasseerde. 

De highlights: FC Twente - PSV

  • In 5 van de laatste 6 onderlinge duels scoorden beide teams.
  • FC Twente kreeg in de laatste 19 duels tegen PSV steeds minstens 1 tegengoal.
  • PSV is de laatste 16 duels tegen FC Twente ongeslagen.
  • FC Twente kwam in zijn laatste 3 duels niet tot winst.
  • PSV kreeg in zijn laatste 9 duels steeds minstens 1 tegengoals.

Onze voorspelling: FC Twente - PSV

FC Twente begon de competitie aanvankelijk op een positieve manier. Het won zijn eerste twee wedstrijden en ook in Europa leek het van een leien dakje te gaan. Echter is het sinds de nederlaag tegen Volendam die volgde op de Europese uitschakeling onrustig in Enschede. Bovendien kampt de ploeg ook nog met een aantal blessures. PSV is het Eredivisie-seizoen uitstekend begonnen, maar wist al tijden lang niet meer de nul te houden. Wij gaan in dit duel desondanks toch voor een uitoverwinning van PSV. FC Twente beleeft op dit moment een zwakke fase terwijl PSV genoeg aanvallende kwaliteiten in huis heeft om in Enschede met de overwinning aan de haal te gaan.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.