Loading...

Voorspelling FC Twente - Sparta Rotterdam

22 april 14:00

Voetbal - Eredivisie

FC Twente FC Twente
-
Sparta Rotterdam Sparta Rotterdam

Onze wedtip

FC Twente winnaar

Toto 1.6 Bonus €50
Wedden

De wedtip: FC Twente - Sparta Rotterdam

Speeldag 30 staat op het programma in de Eredivisie en daarin mag nummer 4 FC Twente zich opmaken om 16e in de stand Sparta Rotterdam te ontvangen. Met 13 op 15 draait het enorm lekker bij de Tukkers en met slechts 3 punten achterstand op de nummer 3 in de stand Feyenoord Rotterdam maakt het nog aanspraak op een rechtstreeks ticket naar de UEFA Conference League. In zijn laatste 5 partijen bekampte het Cambuur (1-0), PSV (0-1), Zwolle (1-0), PSV Eindhoven (3-3) en NEC Nijmegen.

Met nog 5 speeldagen te gaan staat Sparta Rotterdam momenteel op een 16e plaats waardoor ze veroordeelt worden tot barrages om behoud. De nummer 8 van vorig seizoen deed er goed aan om hun vorige wedstrijd op het veld van Vitesse Arnhem (0-1) te gaan winnen waardoor de fakkel van de laatste plek doorgegeven werd aan het onfortuinlijke Willem II  aan wiens vrije val maar geen einde lijkte te komen. Uit zijn laatste 5 partijen boekte Sparta 5 op 15. Het speelde gelijk op NEC Nijmegen (0-0) en thuis tegen Heerenveen (1-1), verloor achtereenvolgens bij Ajax (2-1) en bij Sittard (3-0) en ging zoals eerder vermeld gaan winnen in de GelreDome (0-1) op de vorige speeldag. 

 

De highlights: FC Twente - Sparta Rotterdam

  • Sparta won slechts tweemaal uit dit seizoen.
  • FC Twente verloor slechts eenmaal in 2022.
  • FC Twente pakt 14 op 18 thuis in 2022.
  • FC Twente al 8 wedstrijden ongeslagen thuis.
  • Heenwedstrijd won FC Twente met 0-1.

Onze voorspelling: FC Twente - Sparta Rotterdam

Geen evidente klus voor Sparta Rotterdam om af te zakken naar een van de beste ploegen uit de Eredivisie momenteel. FC Twente verloor in 2022 enkel nog maar op het veld van Ajax Amsterdam (5-0) en wist 14 op 18 te puren uit zijn 6 wedstrijden die het thuis afhandelde in 2022. De overwinning van Sparta op de vorige speeldag op Vitesse was nog maar de tweede uitzege dit seizoen. 

 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.