Loading...

Voorspelling Union Berlin - Ajax

23 februari 15:00

Voetbal - Europa League

Union Berlin Union Berlin
-
Ajax Ajax

Onze wedtip

Union Draw No Bet

Unibet 1.53 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Union Berlin - Ajax

De sensatie uit de Bundesliga Union Berlin mag zich opmaken om in de 1/16e finale Ajax Amsterdam te ontvangen in functie van de terugwedstrijd van de 1/16e finale van de UEFA Europa League. In Amsterdam slaagden de Duitsers in hun opzet om met een goed resultaat huiswaarts te keren (0-0). De troepen van de Zwitserse trainer Urs Fischer lieten dit weekend na om alleen op kop te komen in Duitsland. Het profiteerde niet van de traditionele nederlaag van Bayern tegen Mönchengladbach en bleef haperen op een gelijkspel thuis tegen Schalke 04 (0-0). Union Berlin eindigde in de groepsfase van de UEFA Europa League tweede na het Belgische Union Saint-Gilloise en voor Braga en Malmö FF. Het wist in zijn laatste 5 Europese 10 op 15 te pakken. Naast het gelijkspel bij Ajax, verloor het bij Braga (1-0) en boekte het  overwinningen bij Malmö FF (0-1), thuis tegen Malmö FF (1-0) en thuis tegen Braga (1-0).

Met Ajax Amsterdam krijgt het een ploeg op bezoek die aan een revival bezig is onder Johnny Heitinga. De voormalige Ajacied nam het roer over sinds 27 januari van Alfred Schreuder en pakte in de competitie 12 op 12 en kon in de beker FC Twente uitschakelen. Naast het ietwat teleurstellend gelijkspel in Amsterdam tegen Union, is dit toch een uitstekende start met een ploeg die toch in crisis verkeerde. Ajax is afvaller uit de UEFA Champions League en haalt in zijn laatste 5 Europese wedstrijden 4 op 15. Naast het gelijkspel thuis tegen Union won het bij Rangers (1-3), verloor het -thuis van Liverpool (1-3), uit bij Napoli (4-2) en thuis opnieuw van Napoli (1-6).

De highlights: Union Berlin - Ajax

  • Union al 5 Europese wedstrijden zonder doelpunt tegen
  • Ajax 16 doelpunten tegen in laatste 5 Europese wedstrijden
  • Union verloor in eigen land nog niet in eigen huis

Onze voorspelling: Union Berlin - Ajax

De verplaatsing naar het ‘Stadion An der Alten Försterei’ wordt een helse karwei voor de Amsterdammers. Union’s defensie lijkt een niet te verslane formatie. Het verloor in de Bundesliga nog geen enkele keer in eigen huis en het pakte in zijn laatste 5 Europese duels geen enkel doelpunt tegen. Ajax daarentegen kreeg er 16 tegen in zijn laatste 5 Europese duels, iets wat je niet zomaar uitwist. Onze voorspelling Union-Ajax: Union Draw No Bet en een kwalificatie voor de Duitsers.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.