Loading...

Voorspelling Union Sint-Gillis - Royal Antwerp FC

22 mei 10:00

Voetbal - Jupiler Pro League

Union Sint-Gillis Union Sint-Gillis
-
Royal Antwerp FC Royal Antwerp FC

Onze wedtip

Union Sint-Gillis winnaar

Toto 1.5 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Union Sint-Gillis - Royal Antwerp FC

Voor de laatste speeldag in de Champions Play Offs en van het seizoen mag Union Saint-Gilloise zich opmaken om het prachtjaar af te sluiten thuis tegen FC Antwerp. De promovendus heeft er een historisch sterk seizoen opzitten waarbij het bijna heel het seizoen de eerste plaats vast had en enkel vorige week op de voorlaatste speeldag de strijd om de titel moest lossen. Met zijn tweede plaats mag het zich proberen plaatsen voor de groepsfase van de UEFA Champions League. Uit zijn 5 wedstrijden in deze Play Offs boekten de troepen van Felice Mazzu 7 op 15. Het won tegen Anderlecht (3-1), speelde gelijk op FC Antwerp (0-0), verloor het tweeluik tegen Club Brugge (0-2 & 1-0) en won vorige week op het veld van RSC Anderlecht (0-2).

FC Antwerp zal het seizoen met een veel minder positief gevoel afsluiten. De 4e plaats is te weinig voor de hyper ambitieuze ploeg en het is nu al zeker dat huidig trainer Brian Priske niet zal aanblijven voor volgend seizoen. Antwerp kon in deze Play Offs nog geen enkele keer winnen en sprokkelde amper 1 punt. Het verloor bij Club Brugge (1-0), speelde thuis gelijk tegen Union (0-0), verloor tweemaal tegen Anderlecht (0-4 & 2-1) en verloor vorige week thuis van Club Brugge (1-3).

De highlights: Union Sint-Gillis - Royal Antwerp FC

  • Union wil seizoen in mooiheid afsluiten.
  • FC Antwerp al 6 speeldagen zonder zege.
  • FC Antwerp 5 op 30 tegen top 4.
  • FC Antwerp won nog niet in de Play Offs.
  • Coach Brian Priske zal de laan uitgestuurd worden bij Antwerp.

Onze voorspelling: Union Sint-Gillis - Royal Antwerp FC

FC Antwerp zit in een zeer slechte vorm met geen enkele zege tijdens de laatste 6 speeldagen. Bovendien pakte Antwerp slechts 5 punten op 30 in de wedstrijden tegen de top 4. Dit wordt de laatste match van de weinig succesvolle passage van de Deense trainer Brian Priske. Wij geloven dat de thuisploeg genoeg troeven in handen heeft om het seizoen mooi af te sluiten.

 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.