Loading...

Voorspelling Union Sint-Gillis - Bayer Leverkusen

20 april 15:00

Voetbal - Europa League

Union Sint-Gillis Union Sint-Gillis
-
Bayer Leverkusen Bayer Leverkusen

Onze wedtip

Union Sint-Gillis winnaar

Circus 3.65 Bonus €250
Wedden

De wedtip: Union Sint-Gillis - Bayer Leverkusen

Union Saint Gilloise begint nu stilaan ook in Europa een fenomeen te worden. 5 jaar geleden flirtte de Belgische ploeg nog met degradatie naar het 3e niveau in België, nu klopt het op de deur van de halve finale van de UEFA Europa League. Dit allemaal in hun 2e seizoen op het hoogste niveau in België. Superlatieven schieten te kort bij zulke verhalen. Union Saint Gilloise wist in Leverkusen ook de betere ploeg te zijn al kon het zijn voorsprong niet vasthouden tot het eind (1-1). De troepen van Karel Geraerts waren in de 1/8e finale te sterk voor Leverkusen’s reeksgenoot Union Berlin waartegen het eerst op verplaatsing gelijk speelde (3-3) en het in eigen huis heel vlot afmaakte (3-0). In de Belgische competitie blijft het ook een indrukwekkende vorm aanhouden met een 13 op 15 en won het afgelopen weekend van Seraing (2-1). Het strijdt volop mee voor de landstitel in België waar het 2 punten achter leider KRC Genk staat.

Het Bayer Leverkusen van Xabi Alonso was volgens menig voetbalkenner het eindstation voor Union want de ploeg onderging een ware transformatie sinds zijn overname en kon uit de bodem van het klassement naar de subtop in de Bundesliga klimmen. Leverkusen wist in de 1/8e finale het Hongaarse Ferencvaros tweemaal te verslaan (2-0 & 0-2) en was in de 1/16e finale te sterk voor AS Monaco nadat het verloor in eigen huis (2-3) en won in Frankrijk (2-3) en het met strafschoppen afmaakte. In de Bundesliga staat het nu 6e, haalt het ook een 13 op 15 maar bleef het afgelopen weekend wel op een gelijkspel steken bij Wolfsburg (0-0). Union verloor maar 1 wedstrijd op 9 Europese

De highlights: Union Sint-Gillis - Bayer Leverkusen

  • Union verloor maar 1 wedstrijd op 9 Europese
  • Union 9 wedstrijden op rij ongeslagen
  • Union won reeds driemaal tegen Duitse club in deze Europa League

Onze voorspelling: Union Sint-Gillis - Bayer Leverkusen

Duitse ploegen lijken Union wel te liggen tijdens deze Europa League. Het won reeds 3 van de 4 wedstrijden tegen Duitse tegenstanders. Union is Europees als landelijk al 9 wedstrijden op rij ongeslagen. Onze voorspelling Union Saint Gilloise-Bayer Leverkusen: Union Saint Gilloise wint.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.