Loading...

Voorspelling Union Sint-Gillis - Charleroi

29 juli 14:45

Voetbal - Jupiler Pro League

Union Sint-Gillis Union Sint-Gillis
-
Charleroi Charleroi

Onze wedtip

Union Sint-Gillis winnaar

Unibet 1.57 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Union Sint-Gillis - Charleroi

Op 29 juli mag Royale Union Saint-Gilloise het in de tweede speelronde van de Pro League het gaan opnemen tegen RC Sporting Charleroi. Voor Royale Union Saint-Gilloise verliep de openingsronde niet geheel als gepland. Met een 1-1 uitslag tegen Sint-Truidense VV wist USG geen sterke wedstrijd te leven met weinig grote kansen. Aan de defensieve kant was USG echter nog altijd sterk, zoals het ook in het voorgaande seizoen liet zien met gemiddeld minder dan 1 tegendoelpunt per wedstrijd. Ondanks de tegenvallende aanval tegen Sint-Truidense blijft USG een aanvallende kracht welke ook in de 4-0 oefenwedstrijd tegen Feyenoord nogmaals straalde.

RC Sporting Charleroi mag zich na de eerste speelronde als tijdelijke koploper van de Pro League wanen. Met een 3-1 overwinning op KAS Eupen wist Sporting Charleroi sterk spel te leveren. Na 3 achtereenvolgende nederlagen in de aanleiding naar het seizoen was de overwinning voor Charleroi geen overbodige luxe. Ondanks dat Sporting Charleroi een degelijke aanval bezit welke regelmatig weet te scoren kent de club aan de verdedigende kant gebreken. Zo heeft Sporting Charleroi in ieder van haar laatste 12 wedstrijden tegendoelpunten geïncasseerd, waardoor het in grote mate op haar aanval moet berusten.

De highlights: Union Sint-Gillis - Charleroi

  • Royale Union Saint-Gilloise is 6 wedstrijden op rij ongeslagen.
  • Royale Union Saint-Gilloise heeft 4 tegendoelpunten geïncasseerd in haar laatste 6 wedstrijden.
  • Royale Union Saint-Gilloise scoorde 78 keer in 34 competitiewedstrijden vorig seizoen.
  • RC Sporting Charleroi won 1 van haar laatste 5 wedstrijden.
  • RC Sporting Charleroi heeft 18 tegendoelpunten geïncasseerd in haar laatste 10 wedstrijden.

Onze voorspelling: Union Sint-Gillis - Charleroi

Met de start van het nieuwe Pro League seizoen achter de rug kunnen Royale Union Saint-Gilloise en RC Sporting Charleroi naar de volgende speelronde uit kijken. Na een tegenvallende sport voor USG met een gelijkspel hoopt de titelkandidaat in deze wedstrijd haar aanval weer in vorm te krijgen. Verdedigend zit USG al in een goede conditie, waarbij het tegenstanders veel moeite geeft. Aan de andere kant oogt de 3-1 overwinning van Sporting Charleroi een unicum gezien de recente vorm van het team. De verdedigende problemen die het team kent zullen voor problemen kunnen zorgen tegen USG. Wij verwachten dat Royale Union Saint-Gilloise wint.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.