Loading...

Voorspelling Union Sint-Gillis - Glasgow Rangers

2 augustus 14:45

Voetbal - Champions League

Union Sint-Gillis Union Sint-Gillis
-
Glasgow Rangers Glasgow Rangers

Onze wedtip

Beide Teams Scoren

Unibet 1.72 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Union Sint-Gillis - Glasgow Rangers

Met het nieuwe voetbalseizoen om de hoek mag de Europese subtop zich ook opmaken voor de Champions League kwalificatierondes. In deze kwalificatie zal Royale Union Saint-Gilloise het opnemen tegen de Rangers, waarbij op 2 augustus de eerste wedstrijd in Saint-Gilloise zal plaatsvinden. USG is momenteel 7 wedstrijden op rij ongeslagen. Zowel gedurende de oefenwedstrijden als de start van het nieuwe Pro League seizoen is de club nog niet geklopt. Echter, heeft USG wel viermaal gelijkgespeeld in deze periode. Met name aan de aanvallende kant kent USG soms moeite waardoor het op haar defensie is toegewezen, zoals in de recente 0-0 en 1-1 uitslagen die het heeft behaald.

Ondanks een wisselvallige oefenperiode hebben de Rangers haar seizoen op positieve voet weten te openen middels een 1-2 overwinning tegen Livingston. In tegenstelling tot USG vindt Rangers haar voornaamste kracht in haar aanval. Met regelmatig uitslagen als de 3-1 score tegen West Ham United ligt de kracht van de Rangers in het vermogen om wedstrijden aanvallend te dicteren en hiermee ook haar defensie te verlichten. De problemen ontstaan dan ook met name wanneer de Rangers niet in staat zijn om haar eigen aanvallende spel te spelen waarmee het kwetsbaar is voor tegen offensief.

De highlights: Union Sint-Gillis - Glasgow Rangers

  • USG speelde in de Belgische Championship Round verdedigend zwak tegen de Belgische top.
  • USG heeft 12 keer gescoord in haar laatste 10 wedstrijden.
  • In 6 van de laatste 7 wedstrijden van de Rangers scoorden beide teams.
  • Rangers hebben 20 keer gescoord in haar laatste 10 wedstrijden.
  • Rangers kent moeite wanneer het niet haar offensieve stijl kan spelen.

Onze voorspelling: Union Sint-Gillis - Glasgow Rangers

De eerste van de twee ontmoetingen tussen Royale Union Saint-Gilloise en Rangers oogt een interessant affiche te worden tegen 2 clubs met een compleet verschillende filosofie. Aan de ene kant is het Belgische USG met name toegewezen op haar verdediging waarmee het voldoende stand weet te houden om haar aanval een kans te geven in wedstrijden om punten binnen te slepen. Echter, kan deze defensie tegen sterkere teams ook lastig tegendoelpunten voorkomen. Aan de andere kant zijn de Schotse Rangers een met name aanvallend team waardoor het ook met tegendoelpunten wedstrijden weet te winnen. Gezien de speelstijl van beide teams zou het niet verbazen als beide teams scoren.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.