Loading...

Voorspelling Union Sint-Gillis - Glasgow Rangers

2 augustus 14:45

Voetbal - Champions League

Union Sint-Gillis Union Sint-Gillis
-
Glasgow Rangers Glasgow Rangers

Onze wedtip

Glasgow Rangers winnaar

Circus 2.6 Bonus €250
Wedden

De wedtip: Union Sint-Gillis - Glasgow Rangers

Royale Union Sint Gillis speelde afgelopen vrijdag in het duel met RSC Charleroi in de Jupiler Pro League zijn tweede competitiewedstrijd. Door de 1-0 winst in de wedstrijd tegen RSC Charleroi en het gelijke spel in de eerste speelronde tegen St-Truidense VV (1-1) heeft Union SG 4 punten verzameld. De club, die het vorige seizoen de voetbalwereld deed verbazen door als promovendus bovenaan de ranglijst te eindigen van de reguliere competitie, speelde een redelijk goede voorbereiding op het nieuwe seizoen. Ze speelde onder andere gelijk tegen Sporting Portugal (1-1) en Brighton (0-0) en wonnen met 0-4 van Feyenoord.

Rangers FC begon afgelopen zaterdag het nieuwe seizoen met 3 punten tegen Livingston FC door met 1-2 te winnen. De club van Giovanni van Bronkhorst heeft een rumoerige maand achter de rug. Zo vertrokken de basisspelers Calvin Bassey naar Ajax en Joe Aribo naar FC Southampton. Aan de andere kant werden er met linkervleugelverdediger Ridvan Yilmaz (Besiktas), linksbuiten Tom Lawrence (transfervrij), verdediger Ben Davies (Liverpool FC) en rechtsbuiten Rabbi Matondo (Schalke 04) de nodige versterkingen aangetrokken. De Schotse club speelde in de voorbereiding 3 oefenduels. De eerste tegen Blackpool werd met 1-2 gewonnen, de tweede werd met 3-1 van West Ham United gewonnen en alleen de laatste oefenwedstrijd tegen Tottenham werd met 1-2 verloren.

De highlights: Union Sint-Gillis - Glasgow Rangers

  • Union SG won afgelopen vrijdag met 1-0 van RSC Charleroi
  • Rangers FC won afgelopen zaterdag met 1-2 van Livingston FC
  • Union SG scoorde in 5 van de laatste 6 wedstrijden minimaal 1 doelpunt
  • Rangers FC haalde het vorige seizoen de finale van de Europa League
  • Union SG speelde in 1964 voor het laatst een Europese wedstrijd

Onze voorspelling: Union Sint-Gillis - Glasgow Rangers

De twee clubs speelde nog nooit eerder tegen elkaar. Union SG heeft 58 jaar geen wedstrijd in Europees verband meer gespeeld. Rangers FC was daarentegen het vorige seizoen nog zeer succesvol in Europa en haalde uiteindelijk de finale van de Europa League. De Schotse club schakelde gedurende het toernooi onder andere Borussia Dortmund, SC Braga en RB Leipzig uit maar sneuvelde in de finale tegen Eintracht Frankfurt na een strafschoppenserie. Wij gaan in deze wedstrijd voor een overwinning voor Rangers FC.

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.