Loading...

Voorspelling Union Sint-Gillis - Royal Antwerp FC

3 september 10:00

Voetbal - Jupiler Pro League

Union Sint-Gillis Union Sint-Gillis
-
Royal Antwerp FC Royal Antwerp FC

Onze wedtip

FC Antwerp Draw No Bet

Unibet 2.18 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Union Sint-Gillis - Royal Antwerp FC

Met Union Saint-Gilloise-Antwerp staat een absolute topper op het programma dit weekend tussen de nummer 3 en 1 van vorig seizoen. Beide clubs slaagden er ook afgelopen week in om zich Europees te kwalificeren voor de -respectievelijk- UEFA Europa League en UEFA Champions League. Union Saint-Gilloise wist in de laatste voorronde van de UEFA Euroap League het Zwitserse Lugano tweemaal opzij te zetten (2-0 en 0-1). In de competitie moest het wel zijn meerdere erkennen in zwart beest KV Mechelen (4-0) tegen wie het altijd lijkt te verliezen. Verder kon het in de competitie OH Leuven (5-1) en Standard (0-1) kloppen waardoor het 12 op 15 boekt uit zijn laatste 5 wedstrijden.

FC Antwerp schreef dan weer geschiedenis door afgelopen woensdag te gaan winnen in AEK Athene (1-2) en zich zo voor het eerst in het clubbestaan wist te kwalificeren voor de UEFA Champions League. Thuis wist het de Grieken reeds te kloppen (1-0). In de competitie speelde het gelijk bij OH Leuven (1-1), won het van KV Kortrijk (6-0) en verloor het van RSC Anderlecht (1-0).

De highlights: Union Sint-Gillis - Royal Antwerp FC

  • Union Saint-Gilloise kon al 3 wedstrijden op rij niet winnen van Antwerp
  • Union Saint-Gilloise verloor vorige competitiewedstrijd met 4-0
  • Antwerp won vorige wedstrijd op Union Saint-Gilloise

Onze voorspelling: Union Sint-Gillis - Royal Antwerp FC

De vorige keer dat FC Antwerp naar Union Saint-Gilloise afzakte legde het de basis voor de titel. Het wist toen te winnen met 0-2. Union kon inmiddels al 3 wedstrijden op rij niet meer winnen van FC Antwerp. Onze voorspelling Union Saint-Gilloise-FC Antwerp: FC Antwerp Draw No Bet.

1
Unibet
2.16
Union Sint-Gillis wint: €50 X 2.16 = 108€
Bonus €50
N
Unibet
3.25
Gelijk €50 X 3.25 = 162.5€
Bonus €50
2
Unibet
3.4
Royal Antwerp FC wint: €50 X 3.4 = 170€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.