Loading...

Voorspelling Uruguay - Colombia

10 juli 20:00

Voetbal - Copa America

Uruguay Uruguay
-
Colombia Colombia

Onze wedtip

Uruguay Draw No Bet

Unibet 1.92 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Uruguay - Colombia

Het Charlotte FC’s Bank of America Stadium mag zich opmaken voor de halve finale van de Copa America tussen Uruguay en Colombia. Uruguay wist de halve finale te bereiken door in de kwartfinale verrassend Brazilië uit te schakelen na strafschoppen (het werd 0-0 na reguliere speeltijd en verlengingen). De troepen van Marcelo Bielsa wisten de groepsfase af te ronden als groepswinnaar na zeges tegen Panama (3-1), Bolivia (5-0) en USA (0-1). Voor aanvang van het toernooi won het van Mexico vriendschappelijk (0-4). Het boekt zo 13 op 15 (na reguliere speeltijd).


Colombia -ook onder leiding van een Argentijnse coach, nl Néstor Lorenzo- kon in de kwartfinale zich zeer eenvoudig voorbij Panama loodsen (5-0). In de groepsfase werd het groepswinnaar na zeges tegen Paraguay (2-1) en Costa Rica (3-0). Tegen Brazilië werd er gelijk gespeeld (1-1). Voor aanvang van het toernooi won het vriendschappelijk van Bolivia (3-0). Het boekt zo net als Uruguay 13 op 15.

De highlights: Uruguay - Colombia

  • Uruguay klopte een toernooifavoriet, Brazilië.
  • Colombia kon vorige 3 duels niet winnen van Uruguay.
  • Uruguay 6 wedstrijden op rij ongeslagen.
  • Uruguay verloor maar 1 wedstrijd van laatste 12 duels.

Onze voorspelling: Uruguay - Colombia

Het wordt een clash tussen 2 outsiders voor de eindzege. Beide teams zetten straffe reeksen neer. We geven het voordeel van de twijfel aan Uruguay. De troepen van Bielsa wisten met Brazilië een van de titelfavorieten uit te schakelen. Colombia kon bovendien de laatste 3 wedstrijden niet winnen van Uruguay. Uruguay zet ondertussen een straffe reeks neer met slechts 1 nederlaag tijdens zijn laatste 12 interlands. Onze voorspelling Uruguay-Colombia: Uruguay Draw No Bet.

 

1
Unibet
81
Uruguay wint: €50 X 81 = 4050€
Bonus €50
N
Unibet
6.5
Gelijk €50 X 6.5 = 325€
Bonus €50
2
Unibet
1.13
Colombia wint: €50 X 1.13 = 56.5€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.